ot Ga naar content
Menu
Bezoek ons op IFFA 20194 t/m 9 mei Duurzame machines

Bezoek ons op de VIV Europe

14 mei 2018

Bezoek ons op de VIV

REGISTREER HIER

Graag nodigen wij u uit om een bezoek te brengen aan onze stand tijdens de VIV Europe 2018 in Utrecht. Even weg uit de “waan/hectiek” van alle dag om geïnspireerd te worden door de nieuwste proces- en product ontwikkelingen binnen de foodindustrie. De VIV vindt plaats van 20 t/m 22 juni.

Inspireren en verwennen
Wij willen u niet alleen inspireren, maar ook verwennen. Een Barista zal dagelijks zorg dragen voor een goed kop koffie of een ander drankje naar keuze met iets lekkers daarbij. Tussen 12.00-14.00 uur serveren wij ons ”twaalf uurtje”, een eerlijk broodje knakworst, en aan het einde van de dag zorgen wij voor diverse borrelgarnituren.

Primeur!
Tijdens de VIV, kunt ook kennis maken met de machines, mensen en know how van Marelec Food Technologies, daar zij samen met ons aan deze beurs zullen deel nemen. Zij zullen hun nieuwste sorteer- en portioneersysteem (primeur!) presenteren. Natuurlijk willen wij u ook informeren over onze eigen maatwerk machines en kunt u een aantal machines uit onze productrange van dichtbij zien! U kunt deze machines alvast hieronder bekijken.

Wij horen graag van U
Mocht u niet in de gelegenheid zijn deze beurs te bezoeken, maar wel geïnteresseerd zijn in een afspraak, bel of mail ons gerust.

Met een persoonlijke groet,

Jansen Techniek Putten BV & Jansen Control Systems BV
Jannes Jannes, Gerard Schuurman, Henk Huiskens en Thomas van Rijn


Bekijk alvast onze machines


 

IFFA 2019

Bezoek onze stand op IFFA 2019

4 t/m 9 meiFrankfurt

Ontdek de nieuwste innovaties en trends in de vleesverwerkende industrie.

Lees meer / koop kaarten