ot Ga naar content
Menu
Duurzame machines

Cretel

Jansen Techniek is vertegenwoordiger van Cretel in Nederland. Cretel is een dochterbedrijf van ATS Group en komt van oorsprong uit België. De onthuidmachines voor vis en vlees en de krattenwassers worden door hen geproduceerd. Neem vrijblijvend contact met ons op voor advies over Cretel machines.

Interesse? Wij adviseren u graag!

Laat u vrijblijvend adviseren.

Wij zijn leverancier van deze cretel systemen

Onthuid- en ontschubmachines

Jansen Techniek vertegenwoordigt de onthuid- en ontschubmachines van Cretel in Nederland. Dit maakt hoogkwalitatief onthuiden of ontvliezen van vlees en vis mogelijk.

Lees meer
Industriƫle wasmachines

Jansen Techniek vertegenwoordigt ook de industriële wasmachines van Cretel in Nederland. Deze machines reinigen kratten, pallets en containers zo efficiënt mogelijk.

Lees meer

Interesse? Wij adviseren u graag!

Jansen Techniek is vertegenwoordiger van Cretel in Nederland. Cretel is een dochterbedrijf van ATS Group en komt van oorsprong uit België. De onthuidmachines voor vis en vlees en de krattenwassers worden door hen geproduceerd. Neem vrijblijvend contact met ons op voor advies over Cretel onthuidmachines.

MACHINEBOUW VOEDINGSMIDDELENINDUSTRIE

Jansen Techniek is gespecialiseerd in maatwerk machinebouw voor de voedingsmiddelenindustrie. Wij zijn voortdurend in beweging en ontwikkelen elke dag nieuwe oplossingen om de productieprocessen van onze klanten te optimaliseren.
Bijna elk systeem dat wij bouwen is uniek. Precies op maat voor uw situatie.