ot Ga naar content
Menu
Duurzame machines

Onthuid- en ontschubmachines

Jansen Techniek vertegenwoordigt de onthuid- en ontschubmachines van Cretel in Nederland. Dit maakt hoogkwalitatief onthuiden of ontvliezen van vlees en vis mogelijk.

Interesse? Wij adviseren u graag!

Laat u vrijblijvend adviseren.

WIJ ZIJN LEVERANCIER VAN DEZE ONTHUID- EN ONTSCHUBMACHINES SYSTEMEN

Vis

Ontschubmachines voor het industrieel verwijderen van schubben en huiden van vis. Zonder beschadigingen aan het product voor optimaal resultaat en rendement.

Lees meer
Vlees

Onthuidmachines voor het industrieel verwijderen van huiden van gevogelte. Zonder beschadigingen aan het product voor optimaal resultaat en rendement.

Lees meer

Interesse? Wij adviseren u graag!

Jansen Techniek is vertegenwoordiger van Cretel in Nederland. Cretel is een Belgisch bedrijf dat onthuidmachines voor vlees en vis produceert. Deze machines zijn van hoogwaardige kwaliteit en voldoen hiermee aan de hoogste norm. Neem vrijblijvend contact met ons op voor advies over Cretel onthuidmachines.

MACHINEBOUW VOEDINGSMIDDELENINDUSTRIE

Jansen Techniek is gespecialiseerd in maatwerk machinebouw voor de voedingsmiddelenindustrie. Wij zijn voortdurend in beweging en ontwikkelen elke dag nieuwe oplossingen om de productieprocessen van onze klanten te optimaliseren.
Bijna elk systeem dat wij bouwen is uniek. Precies op maat voor uw situatie.