ot Ga naar content
Menu
Duurzame machines

Krattenwassers

Voor het wassen van kratten, pallets en containers
Voor kratten, pallets en containers
En andere producten
100 tot 4.000 kratten per uur
Afhankelijk van het systeem
Hygiƫnisch Ontwerp
Geschikt voor de voedingsmiddelenindustrie

Omschrijving

CRETEL krattenwassers zijn er in vele verschillende soorten en maten en zijn de oplossing voor zowel eenvoudige als complexe was- en reinigingsproblemen. Er zijn krattenwassers voor pallets, kratten, bakplaten, containers en andere producten. Van 100 tot 4.000 kratten per uur. 

CRETEL krattenwassers worden ontworpen en gebouwd met de hoogste aandacht voor hygiënische aspecten. Het verbruik van water, energie en chemicaliën wordt tot een minimum beperkt. 

Naast traditionele tunnelwassers, biedt Cretel ook cabine- en trolleywassers. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Interesse? Wij adviseren u graag!

Laat u vrijblijvend adviseren.

Jansen Techniek levert Industriële krattenwassers van het Belgische merk CRETEL.  CRETEL krattenwassers zijn geschikt voor het reinigen van pallets, kratten, bakplaten, containers en andere producten.

Machinebouw Voedingsmiddelenindustrie

Jansen Techniek is gespecialiseerd in maatwerk machinebouw voor de voedingsmiddelenindustrie. Wij zijn voortdurend in beweging en ontwikkelen elke dag nieuwe oplossingen om de productieprocessen van onze klanten te optimaliseren. Naast krattenwassers leveren wij vele andere systemen waaronder transportbanden, portioneermachines, sorteerlijnen, ontschubbers en scholstripmachines.

Bijna elk systeem dat wij bouwen is uniek. Precies op maat voor uw situatie.