ot Ga naar content
Menu
Duurzame machines
Oplossingen Maatwerk Bel ons Route

Apparatenbouw voedingsindustrie

Bent u op zoek naar een machine voor de voedingsindustrie? Jansen Techniek is gespecialiseerd in apparatenbouw in de voedingsmiddelenindustrie. Door maatwerk apparatenbouw toe te passen, weet Jansen Techniek veel voedingsindustrie bedrijven te helpen bij het versnellen van het productieproces. Hierdoor wordt de productie van voedsel efficiënter ingericht.

Jansen Techniek heeft diverse voedingsmiddelenapparaten beschikbaar, maar werkt vanuit de basis altijd op maat. Ieder proces is uniek. Daarom passen wij onze aanpak en machines hierop aan.

Apparaten op maat voor voedingsmiddelenindustrie

Bij Jansen Techniek kunnen wij veel verschillende soorten apparaten op maat voor u maken. Heeft u een probleem omtrent het productieproces van voedsel? Dan helpen wij u graag op weg. Wij bouwen foodmachines volledig naar uw wens.

Van apparaten zoals portioneermachines en weegsystemen, bij Jansen Techniek richt u uw volledige productieproces zelf in. Om ervoor te zorgen dat een apparaat honderd procent naar wens is, wordt u meegenomen in het hele traject. Van ontwerp tot installatie en onderhoud.

Ontwikkeling apparaten voedingsindustrie

Als maatwerk specialist, neemt Jansen Techniek u mee door alle stappen in het ontwikkelproces. Aan de hand van 5 essentiële stappen, wordt uw apparaat op maat gebouwd.

  • Inventarisatie en advies

We gaan samen rond tafel en bespreken tegen welke problemen u aanloopt, waar de oorzaak ligt en hoe dit door middel van een maatwerk machine verbeterd kan worden. We geven u advies over de beste oplossing voor uw bedrijf.

  • Ontwerp en engineering

Het idee wordt omgezet in een 3D model. Hierdoor krijgt u inzicht in hoe de machine er uiteindelijk uit komt te zien. Het 3D model fungeert als uitgangspunt voor de werktekeningen.

  • Constructie en besturing

Aan de hand van de werktekeningen wordt de machine gebouwd. Onze monteurs draaien, frezen, lassen en monteren de foodmachine. Onze elektromonteurs zijn in deze fase druk met de besturing van de machine.

  • Oplevering en installatie

Tijdens de oplevering wordt, indien gewenst, de machine bij u op locatie geïnstalleerd en getest. Er wordt getest of alle componenten vlekkeloos met elkaar communiceren. Dit zorgt voor een goedwerkende machine.

  • In bedrijf en onderhoud

Uw machine op maat is klaar om te gebruiken. Onze machines hebben weinig onderhoud nodig. Mocht er toch iets zijn, dan kunt u bij ons terecht voor het onderhoud.

Apparatenbouw zonder maatwerk

Hoewel bij Jansen Techniek de focus ligt op maatwerk machinebouw, hebben wij in ons assortiment ook machines van gerenommeerde merken. Wij zijn leverancier van machines van Marelec, FortressSparc, Sollau en Cretel.

Marelec is Belgisch producent van hoogwaardige portioneermachines, sorteersystemen en weegsystemen. Jansen Techniek is officieel leverancier van Marelec systemen en zorgen daarnaast voor het onderhoud. Wanneer u onvoldoende budget heeft voor een maatwerk machine, is een Marelec machine de perfecte oplossing. Bent u op zoek naar een metaaldetector? Dan kunt u terecht bij Fortress.

Ervaren apparatenbouwers in de voedingsindustrie

Met ruim 20 jaar ervaring op zak, biedt Jansen Techniek dagelijks nieuwe oplossingen aan klanten. Heeft u interesse in maatwerk apparatenbouw? Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Interesse? Wij adviseren u graag!

Apparatenbouw voedingsindustrie

Meer informatie nodig over onze apparatenbouw voedingsindustrie? Neem contact met ons op!

Contact opnemen