ot Ga naar content
Menu
Duurzame machines

Over ons

Bekijk de video

Meer dan 20 jaar machines voor de voedingsindustrie

Al meer dan 20 jaar bouwen wij machines voor de voedingsindustrie. Wij zijn begonnen in een oude kippenschuur, maar leveren inmiddels aan de grootste pluimveeverwerkers van Nederland en ver daar buiten.

Bekijk de tijdlijn

Innoveren met hart en handen

Bij Jansen ontwerpen, bouwen en leveren wij maatwerk oplossingen t.b.v. de industriële productielogistiek. Net als onze machines zijn wij voortdurend in beweging en ontwikkelen wij elke dag nieuwe systemen om de productieprocessen van onze klanten te optimaliseren. Wij zijn gek op techniek, maar nog belangrijker vinden wij de mensen achter de machines: onze klanten, onze partners en onze collega’s.

lees meer
Ons team

Gedreven en vakkundig team

Zoals alle onderdelen van een machine samenwerken om een taak uit te voeren, zo werken wij met elkaar om uw productieproces te verbeteren. Met liefde voor techniek, teamwork en vakmanschap zetten wij ons elke dag met veel plezier in om nieuwe ideeën om te zetten in mooie machines.

Bekijk ons team

Onze kernwaarden

Al meer dan 60 jaar een familiebedrijf
Grensverleggend in aanpak en innovatie
Persoonlijke aanpak
Altijd een passende oplossing
Werkwijze

Alles in Huis

Mooie goedwerkende machines ontstaan niet zomaar. Ze zijn het resultaat van innovatieve ideeën, hard werk, toegewijd vakmanschap en het juiste gereedschap. Iedereen bij Jansen levert een bijdrage.

Zo bouwen wij machines

Twee bedrijven onder één dak

Wij opereren vanuit twee bedrijven: Jansen Techniek en Jansen Control Systems. Jansen Techniek richt zich op machinebouw voor de voedingsmiddelenindustrie terwijl Jansen Control Systems zich bezighoudt met de verkoop en onderhoud van end-of-line inspectie systemen waaronder metaaldetectoren en X-ray systemen.

Onze organisatie
Service

Uw productie goed laten functioneren, daar doen wij alles aan

Naast het ontwikkelen en bouwen van geschikte oplossingen voor onze klanten vinden wij het net zo belangrijk dat deze oplossingen goed blijven functioneren. Wanneer u niet tevreden bent over het resultaat van een Jansen systeem, zullen wij er alles aan doen om deze naar tevredenheid te laten werken.

Lees meer
Sociaal betrokken

Sociaal betrokken

Mensen zijn belangrijker dan machines. Op sociale vlak proberen wij waar we kunnen een bijdrage te leveren aan onze samenleving door een aantal goede doelen en/of acties te steunen.

Deze doelen steunen wij
Duurzaamheid

Duurzaamheid

Wereldwijd groeit het bewustzijn dat we niet zomaar kunnen doen en laten wat wij willen, maar rekening moeten houden met de aarde waarop wij leven. Dit geldt ook voor ons als machinebouwer in Putten.

Zo dragen wij ons steentje bij