ot Ga naar content
Menu
Duurzame machines

Werken bij Jansen

Vacatures

Bij Jansen zijn wij altijd op zoek naar nieuw talent. Bent u/ ben jij een (electro)monteur, engineer of verkoper met technisch inzicht en sta je open om te leren en te ontwikkelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Productieleider

Bij Jansen Techniek zijn we dagelijks druk in de weer met een groep van ca. 70 collega’s om mooie machines en productielijnen te ontwerpen, te bouwen en te installeren. Dit zowel nationaal als internationaal.

Ons productiekantoor, waar alles georganiseerd en gecoördineerd wordt met betrekking tot voorbewerking , lassen, assemblage, en de uit te voeren installaties, is op zoek naar een:

PRODUCTIELEIDER

(fulltime 38 uur/week) 

Lees meer

Hoofd adminstratie

Bij Jansen Techniek zijn we dagelijks druk in de weer met een groep van ca. 70 collega’s om mooie machines en productielijnen te ontwerpen, te bouwen en te installeren. Dit zowel nationaal als internationaal.

Door interne veranderingen zijn wij op zoek naar een hoofd administratie

Lees meer

ELEKTRO/SOFTWARE- ENGINEER

Bij Jansen Techniek zijn we dagelijks druk in de weer met een groep van ca. 70 collega’s om mooie machines en productielijnen te ontwerpen, te bouwen en te installeren. Dit zowel nationaal als internationaal. Daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste  ELEKTRO/SOFTWARE-  ENGINEER Machinebouw.
 

Lees meer

Ervaren machinebouwer / mechanisch monteur

Bij Jansen Techniek zijn we dagelijks druk in de weer met een groep van ca. 70 collega’s om mooie machines en productielijnen te ontwerpen, te bouwen en te installeren. Dit zowel nationaal als internationaal. Daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste Monteur Machinebouw.

Lees meer
Werken in een hecht en vooruitstrevend bedrijf

Werken in een hecht en vooruitstrevend bedrijf

Bij Jansen is er altijd wat te doen. Monteurs op pad, machines die worden gebouwd of een klant die geholpen moet worden. Wij zijn druk. Maar ondanks de drukte is er altijd tijd voor elkaar. Er is altijd ruimte voor een helpende hand of een luisterend oor. Wij zijn een familie, een team in voor- en tegenspoed. En met elkaar zetten wij ons 24/6 in voor onze klanten. Wij lopen de kantjes er niet van af, maar doen net even iets meer dan de klant heeft gevraagd. Wij doen ons best om toegewijd, enthousiast, flexibel, eerlijk en collegiaal te zijn.

Medewerkers aan het woord

Geen uitdaging is voor ons te groot. Wij gaan pas naar huis als het probleem is opgelost. Het mooiste compliment wat ik ooit heb gehad is een grote krat worst!

Marco Kamphuis
Hoofd Electro Engineer

Vanuit mijn functie binnen Jansen Techniek, maar zeker ook persoonlijk, geniet ik van de gesprekken met mijn collega’s en ben ik trots op hun toewijding en grote inzet voor Jansen Techniek.

Gijsbert Doppenberg
Bedrijfsleider

Wij krijgen een probleem voorgelegd en komen met een concrete oplossing voor de klant. En elke keer voor een ander product: vis, cranberries, kip, speelgoed, enz. Eén van de mooiste machines die ik ooit maakte bij Jansen Techniek, was een stroopwafelsnijder: Daar ging een hele stapel stroopwafels in en die kwamen er in stukjes gesneden en afgewogen weer uit.

 

Kevin van de Bovenkamp
Engineer
Jezelf ontwikkelen binnen een erkend leerbedrijf

Jezelf ontwikkelen binnen een erkend leerbedrijf

Wij bieden graag ruimte aan stagiaires en BBL-ers om hun stage/opleiding binnen ons bedrijf te doen. Dit kan in de werkplaats als (electro)monteur of op de tekenkamer als engineer. Op deze manier maken wij kennis met het talent van de toekomst en hebben leerlingen de kans om zich binnen een innovatief bedrijf te ontwikkelen. Moet je binnenkort stage lopen of ben je geïnteresseerd in een BBL opleiding? Neem dan contact op met Gijsbert Doppenberg.

Sociaal betrokken

Sociaal betrokken

Mensen zijn belangrijker dan machines. Op sociale vlak proberen wij waar we kunnen een bijdrage te leveren aan onze samenleving door o.a. ruimte te bieden voor het re-integreren van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Ook ondersteunen wij een aantal goede doelen en/of acties.

Wij steunen deze doelen