ot Ga naar content
Menu
Duurzame machines

Werken bij Jansen

Vacatures

Bij Jansen zijn wij altijd op zoek naar nieuw talent. Bent u/ ben jij een (electro)monteur, engineer of verkoper met technisch inzicht en sta je open om te leren en te ontwikkelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Engineer/Tekenaar

Bij Jansen Techniek houden we van aanpakken! Ben jij een harde werker, een creatieve denker die geen uitdaging uit de weg gaat en vind je het leuk om samen met ons nieuwe innovatieve machines voor de voedingsindustrie te ontwikkelen? Dan zijn we op zoek naar jou. Lees hier meer over onze vacature voor Engineer/Tekenaar.

Lees meer
Werken in een hecht en vooruitstrevend familiebedrijf

Werken in een hecht en vooruitstrevend familiebedrijf

Bij Jansen is er altijd wat te doen. Monteurs op pad, machines die worden gebouwd of een klant die geholpen moet worden. Wij zijn druk. Maar ondanks de drukte is er altijd tijd voor elkaar. Er is altijd ruimte voor een helpende hand of een luisterend oor. Wij zijn een familie, een team in voor- en tegenspoed. En met elkaar zetten wij ons 24/6 in voor onze klanten. Wij lopen de kantjes er niet van af, maar doen net even iets meer dan de klant heeft gevraagd. Wij doen ons best om toegewijd, enthousiast, flexibel, eerlijk en collegiaal te zijn.

Medewerkers aan het woord

Geen uitdaging is voor ons te groot. Wij gaan pas naar huis als het probleem is opgelost. Het mooiste compliment wat ik ooit heb gehad is een grote krat worst!

Marco Kamphuis
Hoofd Electro Engineer
Erik Ruitenberg
Electro Engineer
Jezelf ontwikkelen binnen een erkend leerbedrijf

Jezelf ontwikkelen binnen een erkend leerbedrijf

Wij bieden graag ruimte aan stagiaires en BBL-ers om hun stage/opleiding binnen ons bedrijf te doen. Dit kan in de werkplaats als (electro)monteur of op de tekenkamer als engineer. Op deze manier maken wij kennis met het talent van de toekomst en hebben leerlingen de kans om zich binnen een innovatief bedrijf te ontwikkelen. Moet je binnenkort stage lopen of ben je geïnteresseerd in een BBL opleiding? Neem dan contact op met Gijsbert Doppenberg.

Sociaal betrokken

Sociaal betrokken

Mensen zijn belangrijker dan machines. Op sociale vlak proberen wij waar we kunnen een bijdrage te leveren aan onze samenleving door o.a. ruimte te bieden voor het re-integreren van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Ook ondersteunen wij een aantal goede doelen en/of acties.

Wij steunen deze doelen