ot Ga naar content
Menu
Duurzame machines
Oplossingen Maatwerk Bel ons Route

Checkweger

Bent u op zoek naar een checkweger om tijdens elke fase van uw productieproces nauwkeurige controles door te voeren op onzuiverheden? Dan bent u bij Jansen Techniek aan het juiste adres! Wij zijn leverancier van Sparc inspectiesystemen om producten te inspecteren en te wegen met één machine. Daarnaast is het ook mogelijk om samen met u een unieke checkweger te realiseren die past bij het vraagstuk van uw organisatie. Lees meer over onze mogelijkheden!

Maatwerk voor realisatie van unieke checkwegers

Bent u geïnteresseerd in een op maat gemaakte oplossing? Dan gaan we graag met u om de tafel om uw wensen door te spreken. We hebben meer dan 20 jaar ervaring in machinebouw en kunnen daarom op basis van ervaring een concreet advies geven over de juiste oplossing voor uw productieproces. Bij deze werkwijze hanteren wij de volgende 10 stappen:

 1. U legt uit waar u tegenaan loopt;
 2. Wij kijken naar de mogelijkheden binnen uw vraagstuk;
 3. Vaststellen van een geschikte oplossing voor checkwegen;
 4. Engineers ontwerpen een complete machine in een 3d model;
 5. Gezamenlijk nemen wij het ontwerp door;
 6. Na goedkeuring starten de elektromonteurs met lassen, fresen en draaien;
 7. De machine wordt opgeleverd op locatie of u haalt de machine zelf op;
 8. Tijd voor installatie en testronden;
 9. De machine start met het optimaliseren van uw productieproces;
 10. Wij blijven in contact met elkaar voor onderhoud.

Checkweger Sparc Inspectiesystemen

Jansen Techniek is leverancier van diverse Sparc systemen in Nederland. Deze Engelse producent produceert hoogwaardige systemen die tijdens een productieproces deeltjes kunnen opsporen en 100% verwijderen. Zo blijft er een “schoon” en veilig product over. In samenwerking met ons kunt u een THEIA X-RAY/CHECKWEGER afnemen waarmee tot wel 200 producten per minuut geïnspecteerd kunnen worden. Voordelen van deze machine zijn:

 • Detectie mogelijk voor de kleinste verontreinigingen
 • Checkwegen controle van het gewicht van uw product
 • Voorkomen van proberen met label inspectie

Uniek aan dit product is de combinatie van checkwegen en labelinspectie in één. Met de gegevensverzamelingssoftware kunt u nauwkeurig met realtime data het gewicht controleren van de producten.

Samenwerken met Jansen Techniek

Of u nu voor ons kiest als leverancier van Sparc systemen of wanneer wij een maatwerk traject starten, in beide gevallen kunt u van onze expertise op aan. Dankzij jarenlange ervaring en nieuwsgierigheid naar innovatie kunnen wij de nieuwste technieken leveren binnen machinebouw. Wij zijn continu bezig om onze checkwegers en andere machines te verbeteren. Hierin houden wij de volgende waarden centraal:

 • Kennis doorgegeven van generatie op generatie als familiebedrijf
 • Wij zijn altijd betrokken bij jouw organisatie en hanteren een persoonlijke aanpak
 • Constant op zoek naar de meest passende oplossing voor uw vraagstuk
 • Grensverleggend binnen de markt van machinebouw voor voedingsmiddelen

Checkweger aanschaffen? Vraag gratis een offerte aan

Na dit alles gelezen te hebben, nieuwsgierig geworden? Laten we eens kennis maken! We zijn altijd benieuwd naar ondernemers en hun ambitie om productieprocessen te verbeteren. Samen kunnen we echt het verschil maken en grote stappen richting de toekomst. U kunt met ons contact opnemen per mail of via de telefoon. Of vul ons contactformulier in en wij nemen in alle gevallen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Onze oplossingen
Checkwegen

Slim, stoer en sterk. Onze checkwegers kunnen de meest extreme productieomstandigheden aan. Ze zijn dé weegoplossing voor E-wegingen, ijkwaardige wegingen en interne controle wegingen b…

Lees meer
Bekijk alle oplossingen
Interesse? Wij adviseren u graag!

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Vraag via onderstaande button vrijblijvend een offerte aan om uw gegevens en wensen met betrekking tot een checkweger kort toe te lichten. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

VRAAG OFFERTE AAN