ot Ga naar content
Menu
Duurzame machines
Oplossingen Maatwerk Bel ons Route

Doseersysteem voeding

Loopt u tegen een doseerprobleem aan tijdens uw productieproces? Gaat er veel voedingsmateriaal verloren? Met efficiënte systemen kan voeding nauwkeuriger gedoseerd worden. Wij helpen u graag aan een gepaste oplossing. Onze doseersystemen doseren vrij stromende voedingsmateriaal nauwkeurig en verminderen de hoeveelheid overschot.

Nauwkeurig doseren van voeding

Tijdens het doseren van voeding kan er materiaal verloren gaan. Het is de bedoeling om het doseren van de materialen zo nauwkeurig mogelijk te laten verlopen. Zo vindt verspilling van materiaal op minimale schaal plaats. Met een doseersysteem op maat is dit mogelijk. Het systeem wordt afgestemd op jouw productie en bevordert het gehele proces.

Hera Sparc doseersysteem

Jansen Techniek heeft in samenwerking met Sparc een uniek doseersysteem ontwikkelt voor diverse toepassingen. Van zuivel tot kant-en-klaar maaltijden. Het systeem doseert de voeding nauwkeurig en kan tot wel 50 producten per minuut doseren. Het doseersysteem is ontwikkeld volgens strikte eisen die gesteld zijn voor voedselveiligheid.

Doseersysteem op maat

Naast een bestaand doseersysteem voor voeding, biedt Jansen Techniek ook de mogelijkheid om een doseersysteem op maat te laten maken. Wanneer deze optie gewenst is, wordt er allereerst gestart met een persoonlijk gesprek. Tijdens dit gesprek inventariseren we de mogelijkheden en gaan we op zoek een geschikte oplossing. Dit kan bij u op locatie, zodat wij gelijk een beeld krijgen bij het productieproces.

Zorg dragen voor elk onderdeel

Na de inventarisatie komen wij bij u terug met een voorstel en een 3D tekening. Zo kunt u direct zien hoe het doseersysteem eruit komt te zien en of deze voldoet aan uw wensen. Vervolgens gaan onze specialisten in de werkplaats voor u aan de slag. Elk onderdeel op de 3D tekening wordt per stuk gereed gemaakt en tot slot samengevoegd tot één compleet doseersysteem. Jansen Techniek houdt ten alle tijden rekening met duurzaamheid en creëert daarom alleen duurzame machines.

Oplevering van het doseersysteem

Wanneer de doseermachine gereed is, kunt u deze bij ons komen ophalen in de werkplaats. Of wij brengen hem naar uw locatie. Wij dragen zorg voor de aflevering en testen of de machine ook in uw werkplaats doet wat wij beloofd hebben. De machine heeft in principe geen verdere onderhoud nodig, maar mocht er iets voorvallen, staan wij altijd paraat. Ook na de oplevering blijven wij graag betrokken om nieuwe kansen te blijven ontdekken.

Onze oplossingen
Strooi- en doseersysteem

Met onze Sparc x-ray inspectiesystemen bent u in staat om uw producten te inspecteren op allerlei productverontreinigingen. Kleine stukjes metaal, bot, steen en glas kunnen worden geïdent…

Lees meer
Bekijk alle oplossingen
Interesse? Wij adviseren u graag!

Contact over doseersysteem voeding

Bent u nieuwsgierig naar onze doseersystemen? Of wilt u graag meer weten over onze werkwijze? Dan komen we graag met u in contact. We vertellen meer in een persoonlijk gesprek. Laat uw gegevens achter via onderstaande knop en wij nemen binnen enkele werkdagen contact met u op.

Contact opnemen