ot Ga naar content
Menu
Duurzame machines
Oplossingen Maatwerk Bel ons Route

Foodmachines

Op zoek naar een innovatieve oplossing voor uw voedingsproductieproces? Wanneer u voor een nieuwe uitdaging staat, kunt u met op maat gemaakte foodmachines een grote stap maken. Jansen Techniek is al meer dan 20 jaar de specialist in het bieden van innovatieve en vooruitstrevende oplossingen in de foodindustrie.

Foodmachines van portioneermachines tot aan complete weegsystemen. Voor vlees, vis, verpakte producten…alles op het gebied van food. Wij gaan geen uitdaging uit de weg.

Daarom kiest u voor een machine van Jansen Techniek

Samen nemen we de stappen naar een efficiënter productieproces. Door het analyseren van het productieprobleem en het ontwikkelen van een bijpassende innovatieve machine. Dit doen wij niet onverdienstelijk. Want hierom is Jansen Techniek al jarenlang een betrouwbare partij:

  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Full service: transparant traject van ontwerp tot onderhoud en revisie
  • Sociaal betrokken
  • Ambachtelijk vakmanschap van een echt familiebedrijf

Maatwerk foodmachines

Jansen Techniek werkt altijd vanuit de oplossing die voor u werkt. Daarom bieden wij altijd 100% maatwerk aan. In andere woorden: een foodmachine dat gebouwd en afgestemd is op uw situatie en productieproces. In hoofdlijnen bestaat dit traject uit vijf stappen:

1. Inventarisatie en advies

We maken graag kennis en inventariseren de probleem. Er staat een mooie uitdaging voor de boeg en hoe pakken we dit aan? In hoeverre gaan we het proces automatiseren?

2. Ontwerpen en engineering

Hier ontstaat het eerste concrete idee. Uitgewerkt in een 3D model waarin de foodmachine haar eerste vorm krijgt.

3. Constructie en besturing

In de 3e fase draaien, frezen, lassen en monteren wij de foodmachine.

4. Oplevering en installatie

In deze fase zorgen we voor de afstemming van alle onderdelen. Alles dient vlekkeloos met elkaar te communiceren voor een goedwerkende machine.

5. In bedrijf en onderhoud

Uw machine is klaar voor gebruik. Wij installeren alles op locatie, waarna u direct aan het werk kunt. Mocht er in de toekomst onderhoud, reparatie en/of revisie vereist zijn, dan is Jansen Techniek als full service partij er klaar voor.

Gebruiksvriendelijke en innovatieve technieken

De foodmachines beschikken over de nieuwste digitale technieken op het gebied van bedieningspanelen, software en interfaces. Dit maakt het bedienen enorm eenvoudig. Wel zo belangrijk bij het optimaliseren van uw productieproces, waar ook snelheid van groot belang is.

Food oplossingen

Naast onze maatwerk oplossingen, beschikt Jansen Techniek over ‘standaard oplossingen’. Dit zijn machines van Marelec, Sparc, Fortress en Sollau. Foodmachines als transportbandsystemen, metaaldetectoren tot aan scholstripmachines. Voor vlees tot aan verpakt voedsel en vloeistoffen. Bekijk al onze oplossingen!

Neem vrijblijvend contact op!

Wij beschikken over een breed scala aan innovatieve oplossingen. Voor uw productieproces tot aan een complete fabriekshal. Een nieuwe machine of advies nodig? Neem altijd even contact op met Jansen Techniek. Geheel vrijblijvend!

Onze oplossingen
Transport & Handling

Van standalone transportbanden, draaitafels en schalenontnesters tot complete logistieke oplossingen voor de voedingsindustrie. Wij helpen u graag bij het optimaliseren van uw productieproces.…

Lees meer
Portioneren

Voor het snijden van verse producten zoals visfilets, complete vis, vlees en gevogelte is er de Marelec Portio. Een hoogwaardige portioneermachine die in diverse uitvoeringen kan worden geleve…

Lees meer
Bekijk alle oplossingen
Interesse? Wij adviseren u graag!

Foodmachines

Meer informatie over onze op maat gemaakte foodmachines en/of onze aanpak? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Contact opnemen