ot Ga naar content
Menu
Duurzame machines
Oplossingen Maatwerk Bel ons Route

Op een efficiënte manier forel ontschubben

Bent u werkzaam in de visbranche en houdt u zich bezig met het ontschubben van forel, visfilets en andere vis soorten? Dan vertellen wij u graag meer over machines voor de visindustrie. Wij van Jansen Techniek houden ons dagelijks bezig met het bedenken, bouwen en optimaliseren van machines om onder andere het ontschubproces van forel te verbeteren.

Kennis van nu voor de beste ontschubbers

Dankzij onze klanten en ervaring weten wij wat er speelt in de markt en waar men behoefte aan heeft. Zo kunnen wij telkens weer opnieuw een geüpdate ontschubber aanbieden, die volgens de veiligheidsregels van dat moment van toepassing zijn. Wij geven u graag advies over de beste oplossing voor uw visvraagstuk over forel, visfilets en andere vis soorten, zodat uw productieproces vlekkeloos kan verlopen.

Forel ontschubben met de beste techniek

In een tijd waarin steeds meer geautomatiseerd wordt, is het goed om ook als visverwerkingsbedrijf mee te varen op de ontwikkelingen. Zo bent u voorbereid op de toekomst en loopt het ontschubben van forel en andere vissoorten geen enkel gevaar. Echter kan het een zoektocht zijn om de juiste ontschubber te vinden die past bij uw wensen. Daarom is het stellen van de juiste vragen enorm van belang

Welke machines zijn van toepassing op mijn situatie? Schikt een op maat gemaakte machine beter dan een bestaande machine? Hoe vindt het ontschubben van forel zo efficiënt mogelijk plaats? En waar moet ik allemaal aan denken? Op al uw vragen geven wij graag antwoord in een persoonlijk gesprek. Zo beschikt u over voldoende informatie om een goede keuze te maken.

Vertegenwoordiger van Cretel ontschubmachines

Jansen Techniek is in Nederland vertegenwoordiger van onder andere Cretel. Cretel is specialist in machines voor huid verwijdering van dieren voor de voedingsmiddelenindustrie. Elke machine die wordt aangeboden, is zo gemaakt dat het rekening houdt met de staat van het product. Daarnaast is het in geval van een forel van belang dat er nauwkeurig en snel ontschubt wordt. Jansen Techniek maakt dit mogelijk door de RS25 ontschubmachine aan te bieden die geschikt is voor elke vissoort.

Een maatwerk ontschubben

Naast bestaande machines van Cretel, die Jansen Techniek levert, kunnen we u op maat van dienst zijn. Dit is een speciaal traject waarbij we uw productieproces inventariseren om zo tot een passende oplossing te komen. We kijken naar de huidige vorm van forel schubben en denken vervolgens over een verbetering van het productieproces. Een maatwerktraject kent de volgende vijf stappen:

  1. Inventarisatie
  2. Ontwerp en engineering
  3. Constructie en besturing
  4. Oplevering en installatie
  5. In bedrijf en onderhoud
Interesse? Wij adviseren u graag!

Persoonlijk contact over forel ontschubben

Heeft u vragen over forel ontschubmachines van Jansen Techniek? Of wilt u meer weten over onze werkwijze. Dan lichten we graag alle informatie die u nodig heeft toe in een persoonlijk gesprek. Via dit telefoonnummer: +31 (0)341 353829 of e-mailadres: info@jansentechniek.nl kunt u direct in contact met ons komen. Wilt u dat wij contact met u opnemen? Laat dan uw gegevens door te klikken op onderstaande knop.

Neem vrijblijvend contact op