ot Ga naar content
Menu
Duurzame machines
Oplossingen Maatwerk Bel ons Route

Kettingbaan

Een kettingbaan is een belangrijk onderdeel in het productie- en transportproces van voedingsmiddelen. Met kettingbanen verbind je meerdere machines aan elkaar, waardoor voedsel van A naar B wordt verplaatst.

Jansen Techniek is gespecialiseerd in het maken van maatwerk machines. Of het nu gaat om standalone kettingbanen of complexe transportbandsystemen: bij Jansen Techniek bieden wij een passende oplossing. Doordat wij onze machines van begin tot eind ontwikkelen en realiseren, kunnen deze volledig naar uw wens worden ingericht.

Kettingbanen in de voedingsmiddelenindustrie

In de voedingsmiddelenindustrie, is een kettingbaan onmisbaar. Het is belangrijk om nauwkeurig te werk te gaan. Daarom biedt Jansen Techniek de mogelijkheid om maatwerk kettingbanen te ontwikkelen. Elk productieproces is uniek, dus wij passen onze producten daar graag op aan.

Een rollenbaan voedingmiddelenindustrie zorgt ervoor dat voedsel op een efficiënte manier van de ene plek naar de andere plek wordt vervoerd. Er is een hogere arbeidsproductiviteit en veiligheid en een kleinere foutmarge. Een kettingbaan is uiterst nauwkeurig, waardoor de machine erg betrouwbaar is. Het automatiseren van het productieproces brengt daarom veel voordelen met zich mee voor uw bedrijf.

Automatisering van het productieproces

Innovatie speelt een belangrijke rol binnen Jansen Techniek. Wij zijn continu in ontwikkeling en daarom zijn onze machines voorzien van de nieuwste technologieën. Door te kiezen voor automatisering, wordt het productieproces efficiënter ingericht. Met transportbanden op maat wordt het gehele proces geautomatiseerd. Het resultaat? Een verpakt product, volledig naar uw wens.

Ontwikkeling maatwerk kettingbaan

Bij Jansen Techniek kunt u terecht voor het ontwikkelen van kettingbanen op maat. Elk productieproces ziet er anders uit. Daarom lopen wij samen met u het gehele traject door, om tot een machine te komen die volledig voldoet aan uw wensen. Het ontwikkelingstraject bestaat uit 5 stappen:

  • Inventarisatie en advies

We bespreken tegen welk probleem u aanloopt en bedenken manieren waarop dit probleem op te lossen is.

  • Ontwerpen en engineering

We zetten het idee om in een 3D model, zodat u inzicht krijgt in hoe uw kettingbaan eruit komt te zien.

  • Constructie en besturing

In de volgende fase wordt de machine gebouwd en wordt de besturing ingesteld door onze elektromonteurs.

  • Oplevering en installatie

De machine wordt opgeleverd en indien gewenst geïnstalleerd op locatie. De machine wordt getest, zodat deze volledig naar behoren functioneert.

  • In bedrijf en onderhoud

De kettingbaan is nu in bedrijf en werkt uiterst nauwkeurig en snel. Mocht er onderhoud zijn, dan kunt u bij Jansen Techniek terecht.

Jansen Techniek voor maatwerk machines

Jansen Techniek is al ruim 60 jaar een familiebedrijf. Sinds 1997 richten wij ons specifiek op de voedingsmiddelenindustrie. In ruim 20 jaar zijn wij dankzij vakmanschap en innovatie uitgegroeid tot de specialist in speciaal machinebouw.

Waarom u voor maatwerk kettingbanen bij Jansen Techniek kiest?  

  • Meer dan 20 jaar ervaring in de voedingsindustrie
  • Productie volledig op maat
  • Transparant traject, van ontwerp tot onderhoud
  • Innovatie zit in ons DNA
  • Sociaal betrokken

Kettingbaan kopen? Vraag vrijblijvend een offerte aan

Heeft u interesse in een kettingbaan op maat? Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Onze oplossingen
Transport & Handling

Van standalone transportbanden, draaitafels en schalenontnesters tot complete logistieke oplossingen voor de voedingsindustrie. Wij helpen u graag bij het optimaliseren van uw productieproces.…

Lees meer
Bekijk alle oplossingen
Interesse? Wij adviseren u graag!

Kettingbaan

Meer informatie nodig over onze kettingbanen en/of aanpak? Neem contact met ons op!

Contact opnemen