ot Ga naar content
Menu
Duurzame machines
Oplossingen Maatwerk Bel ons Route

Kistenkantelaar

Zit u te overwegen om een kistenkantelaar aan te schaffen voor uw productieproces? Dan vertellen wij graag meer over de oplossingen voor het kantelen van diverse soorten containers bij Jansen Techniek. Wij zijn gespecialiseerd in het realiseren van deze oplossingen. De kistenkantelaars die wij maken zijn uniek. Voor elk vraagstuk maken we een oplossing op maat, zodat deze exact past bij uw organisatie en u optimaal kunt profiteren van efficiëntie tijdens uw productieproces. Lees meer over de mogelijkheden!

Realisatie kistenkantelaar: aanpak

Voordat de kistenkantelaar in uw productieruimte staat en werkt, gaan er een aantal stappen aan vooraf om tot een werkend product te komen. We starten altijd met een inventarisatie waarbij u aangeeft wat uw wensen zijn en wij geven advies over de juiste oplossing.

Tijdens een maatwerk traject vinden wij persoonlijk contact en korte lijntjes heel belangrijk. Zo blijft u betrokken bij het traject en komt u niet voor verrassingen te staan. Voor uw beeldvorming leggen we hier kort onze stappen uit die wij hanteren bij maatwerkmachines.

Stapsgewijs van idee tot werkend product

 1. U vertelt uw wensen met betrekking tot kisten kantelen;
 2. Wij vertellen alles over de mogelijke toepassingen van de machine;
 3. Een geschikte oplossing wordt voorgelegd;
 4. Onze ontwerpers maken een realistisch 3d model van de oplossing;
 5. U beoordeeld het ontwerp en geeft goedkeuring voor de realisatie;
 6. Elektromonteurs realiseren de kistenkantelaar tot werkend product in de werkplaats;
 7. De kistenkantelaar is klaar voor oplevering;
 8. In de productieruimte op uw locatie wordt de machine getest en goedgekeurd;
 9. U kunt aan de slag en ervaren wat de machine voor verlichting geeft;
 10. Door onze korte lijnen staan we direct in contact met elkaar voor vragen en onderhoud.

Waarom kistenkantelaars van Jansen Techniek?

Jansen Techniek heeft al meerdere malen een kistenkantelaar voor ambitieuze ondernemers binnen en buiten de voedingsmiddelenindustrie mogen realiseren. Alleen het beste is goed genoeg. Daarom leveren wij hoogwaardige machines die tot een gewicht van 1000kg containers kunnen kantelen.

De machines zijn getest en goedgekeurd door specialisten die al meer dan 20 jaar in het vak zitten. Wij leveren naast een standaard uitvoering ook aangepaste kistenkantelaars afgestemd op jouw productieproces. Kenmerkend voor onze machines is het volgende:

 • Een veilige bediening die met twee handen te besturen is
 • Ook verkrijgbaar met hekbeveiliging
 • Geschikt voor zowel de voedingsmiddelenindustrie als andere industrieën

Andere voordelen:

 • Voor verschillende containers toepasbaar
 • Hydraulisch systeem met food grade olie
 • Robuuste hygiënische constructie
 • Mét waterdichte RVS besturingskast

Een kistenkantelaar afnemen? Neem contact met ons op!

Hebben we uw interesse mogen wekken met bovenstaande informatie? Dan zijn wij op onze beurt geïnteresseerd naar u en uw bedrijf! Vertel ons wat uw wensen en voorkeuren zijn in een kennismakingsgesprek, zodat we samen kunnen kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. U kunt contact met ons opnemen via ons formulier op de website, per telefoon of per mail. Wij reageren zo spoedig mogelijk, tot snel!

Onze oplossingen
Transport & Handling

Van standalone transportbanden, draaitafels en schalenontnesters tot complete logistieke oplossingen voor de voedingsindustrie. Wij helpen u graag bij het optimaliseren van uw productieproces.…

Lees meer
Bekijk alle oplossingen
Interesse? Wij adviseren u graag!

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wilt u in contact komen met een van onze specialisten die u meer kunnen vertellen over onze aanpak en machines? Neem dan vrijblijven contact met ons op of vraag een offerte aan! Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

VRAAG OFFERTE AAN