ot Ga naar content
Menu
Duurzame machines
Oplossingen Maatwerk Bel ons Route

Krattenwassers voor een efficiënt productieproces

Voor industriële krattenwassers is Jansen Techniek de partner in Nederland. Als Nederlandse vertegenwoordiger van o.a. Cretel bieden wij verschillende krattenwassers aan om kratten zo efficiënt mogelijk te reinigen. Ook maatwerk oplossingen zijn mogelijk. Dankzij onze krattenwassers beschikt u altijd over voldoende schone kratten om het productieproces mee voort te zetten. Lees meer over onze oplossingen!

Krattenwassers om hygiëne en continuïteit te waarborgen

Tijdens het productieproces is snelheid van belang. Alles moet op rolletjes lopen om deadlines te halen en effectief te werken. Kratten bieden hierbij een goede ondersteuning om producten te verzamelen en op te slaan. Vooral wanneer er wordt gewerkt met voedingsmiddelen zijn hygiënische kratten enorm van belang. In deze industrie wordt vooral gewerkt met krattenwassers om de hygiëne en continuïteit te waarborgen.

Voor elk vraagstuk een krattenwasser

Er zijn verschillende krattenwassers beschikbaar die elk uitblinken op een ander vlak. Een tunnelwasser richt zich bijvoorbeeld op een minimaal verbruik van water, energie en chemicaliën en de bedienbaarheid. Een cabine wasser is volledig hygiënisch en bevat een open constructie. En een rekken wasser reinigt zoals de naam zegt, kratten in rekken en is geschikt voor grote hoeveelheden kratten reinigen per uur.

Ervaren partner in krattenwassers

Jansen Techniek is al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in machinebouw. Vanuit vakmanschap wordt er dagelijks gewerkt aan de ontwikkeling en verbetering van machines om het productieproces voor voedingsmiddelen te verbeteren. Naast sorteermachines worden ook krattenwassers in grote getalen gemaakt. Benieuwd naar de kernmerken van Jansen Techniek? Oordeel zelf:

  • Persoonlijk advies en oplossingen op maat
  • Jarenlange ervaring in de voedingsmiddelen industrie
  • Partnerschappen met diverse merken voor machinebouw

Maatwerktraject krattenwassers

Een krattenwasser op maat is geschikt voor unieke vraagstukken. Wij proberen elk systeem naar wens te bouwen, zodat het past binnen uw productieproces. Wanneer u kiest voor een krattenwasser van Jansen Techniek ontvangt u deze altijd mét droger en afzuiger als complete oplossing. Verder hanteren wij de volgende vijf stappen in het realiseren van een krattenwasser op maat:

  1. Inventarisatie van de situatie en een advies op maat
  2. Het ontwerpen van een oplossing en werktekeningen voor de realisatie
  3. Het construeren van de machine en de besturing testen
  4. De machine opleveren en installeren op locatie
  5. Het in werking stellen van de machine en eventueel onderhoud
Onze oplossingen
Industriële wassers

Wasmachines voor het industrieel reinigen van kratten, pallets, containers etc. Door middel van minimaal verbruik van water, energie en chemicaliën. Machinebouw Voedingsmiddelindustrie…

Lees meer
Bekijk alle oplossingen
Interesse? Wij adviseren u graag!

Interesse in een krattenwasser van Jansen Techniek?

Bent u nieuwsgierig naar onze krattenwassers en wilt u meer weten over ons? Laten we dan kennis maken in een persoonlijk gesprek. We nemen graag door wat uw wensen zijn en zijn benieuwd hoe uw huidige productieproces wordt geregeld. Via onderstaande knop kunt u, uw gegevens achterlaten, zodat wij contact met u kunnen opnemen.

Neem vrijblijvend contact op