ot Ga naar content
Menu
Duurzame machines
Oplossingen Maatwerk Bel ons Route

Machinebouw aardappels

Bent u op zoek naar een machine voor het productieproces van aardappels? Bij Jansen Techniek bieden wij innovatieve oplossingen. Met een maatwerk foodmachine is het mogelijk om grote stappen te maken. Al ruim 20 jaar is Jansen Techniek de specialist in het bieden van een innovatieve oplossing voor machinebouw van aardappels.

Van weegmachines tot sorteermachines: bij Jansen Techniek vindt u de juiste oplossing. 

Voordelen van geautomatiseerde sortering van voeding

In het sorteren van voeding gaat veel tijd zitten. Dit kost mankrachten en is daarmee niet efficiënt. Om het voedingsproductproces efficiënter in te richten, maakt u gebruik van een sorteermachine. De producten worden zonder beschadiging gesorteerd en de machines nemen weinig ruimte in beslag. Nog een voordeel is dat het productieproces uiterst snel en nauwkeurig is. 

Machinebouw aardappels

Waarom kiest u voor Jansen Techniek? 

Wij helpen u graag met het verbeteren van uw productieproces. Wij analyseren het probleem en ontwikkelen, geheel op maat, een machine passend bij uw situatie. Waarom kiest u voor Jansen Techniek? 

 • Al meer dan 20 jaar specialist
 • Full service: van schets tot onderhoud
 • Sociaal betrokken
 • Ambachtelijk vakmanschap van een echt familiebedrijf

Maatwerk machinebouw aardappels

Bij Jansen Techniek helpen wij u met een probleem en bieden wij u altijd een oplossing. Wij ontwikkelen voor u een machine op maat die geheel voldoet aan uw eisen. Dit doen wij aan de hand van de volgende 5 stappen:

 1. Inventarisatie en advies
  U komt bij ons met een probleem of uitdaging. Samen kijken we naar de mogelijkheden en naar de situatie die het beste bij u past. 
 2. Ontwerpen en engineering
  In de tweede fase zetten wij het idee om in een 3D model. Op deze manier krijgt u een beeld bij hoe de machine eruit komt te zien.
 3. Constructie en besturing
  Vervolgens gaan wij aan de slag met het draaien, frezen en lassen en monteren onze vakspecialisten de machines.
 4. Oplevering en installatie
  De machine wordt op locatie geïnstalleerd en getest.
 5. In bedrijf en onderhoud
  Uw op maat gemaakte machine werkt nauwkeurig en snel. Mocht er onderhoud nodig zijn, dan helpt Jansen Techniek u op weg. 

Standaard oplossingen voor machinebouw aardappels

Naast onze op maat gemaakte machines, levert Jansen Techniek ook machines van Marelec systemen, Fortress machines, Sparc en Sollau

 • Marelec systemen zijn gespecialiseerd in weeg- en sorteermachines. 
 • Fortress systemen zijn gespecialiseerd in metaaldectoren en checkwegers.
 • Sparc is gespecialiseerd in X-ray machines en doseermachines.
 • Sollau is gespecialiseerd in magneerscheiders.

Heeft u ervaring in een machine of maatwerk machinebouw voedingsmiddelenindustrie? Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Onze oplossingen
Wegen & sorteren

Voor het wegen en sorteren van vlees, vis, gevogelte en andere producten leveren en onderhouden wij eersteklas weegsystemen van onder andere het Belgische merk Marelec. Wij adviseren u graag b…

Lees meer
Portioneren

Voor het snijden van verse producten zoals visfilets, complete vis, vlees en gevogelte is er de Marelec Portio. Een hoogwaardige portioneermachine die in diverse uitvoeringen kan worden geleve…

Lees meer
Metaaldetectoren

Fortress metaaldetectoren maken gebruik van de allernieuwste digitale technologie om ijzerhoudende en niet-ijzerhoudende metalen te detecteren en af te voeren, inclusief roestvrijstaal. Ze bes…

Lees meer
X-ray inspectie

Met onze Sparc x-ray inspectiesystemen bent u in staat om uw producten te inspecteren op allerlei productverontreinigingen. Kleine stukjes metaal, bot, steen en glas kunnen worden geïdent…

Lees meer
Bekijk alle oplossingen
Interesse? Wij adviseren u graag!

Voeding sorteren met een maatwerkmachine?

Meer informatie over het snel en uiterst nauwkeurig sorteren van voeding? Neem contact met ons op!

Contact opnemen