ot Ga naar content
Menu
Duurzame machines
Oplossingen Maatwerk Bel ons Route

Machinebouw voedingsmiddelenindustrie

Op zoek naar een goedwerkende machine? Machinebouw voedingsmiddelenindustrie specialist Jansen Techniek weet dat efficiënte machines niet zomaar ontstaan. Machines die specifiek gericht zijn op voeding zijn een resultaat van innovatie, vakmanschap en techniek.

Jansen Techniek heeft diverse voedingsmiddelenmachines beschikbaar, maar werkt vanuit de basis altijd op maat. Iedere situatie is anders. Daarom ook onze aanpak en ideeën.

Maatwerk: van probleem naar oplossing

Machinebouw in de voedingsmiddelenindustrie heeft diverse toepasbaarheden door het complexe proces. Gaat het om transportsystemen en handling van voeding? Het wegen, sorteren, portioneren of magneetseparatie van vlees en vis? In alle gevallen is het van groot belang dat het 100% nauwkeurig en efficiënt gebeurd.

Jansen Techniek is daarom maatwerk specialist in machinebouw. Aan de hand van 5 stappen ontwikkelen wij uw machine op maat:

1. Inventarisatie en advies

Tegen welk probleem loopt u aan, wat is de oorzaak hiervan en hoe kunnen we dit verbeteren?

2. Ontwerpen en engineering

Hier zetten we het idee om in een 3D model en krijgt u inzicht in hoe de machine eruit komt te zien.

3. Constructie en besturing

In de 3e fase draaien, frezen, lassen en monteren onze vakspecialisten de machines.

4. Oplevering en installatie

Aan de hand van onze gezamenlijke afspraak zorgen wij ervoor dat de machine op locatie geïnstalleerd en getest wordt.

5. In bedrijf en onderhoud

Uw machine werkt uiterst nauwkeurig en snel. Mocht er onderhoud nodig zijn, dan is Jansen Techniek daar de aangewezen partij voor.

Geen maatwerk voor machinebouw voedingsmiddelen vereist?

Hoewel de kern van Jansen Techniek ligt bij het op maat maken van machines voor de voedingsmiddelenindustrie, leveren wij ook machines van gerenommeerde merken. Wij zijn leverancier van Marelec systemen, Fortress machines, Sparc en Sollau. Vereist uw oplossing geen maatwerk? Bekijk dan onze beschikbare machines.

Marelec portioneermachine en sorteersystemen

Wij beschikken over diverse sorteer- en portioneermachines van het merk Marelec. Dit zijn computergestuurde machines met programma’s dat het snijden, sorteren en wegen uiterst efficiënt maakt.

  • Hoge nauwkeurigheid en ultrasnel
  • Zeer hygiënisch

Fortress metaaldetectoren en checkwegers

Voeding metaaldetectoren zorgen voor een zeer efficiënt proces op het gebied van metaaldetectie. Geschikt voor vlees, vis, AGF, zuivel en verpakte maaltijden. Deze zijn zeer geschikt voor de voedingsmiddelenindustrie, gezondheidszorg en voor snoepgoed.

Ervaren machinebouwers in de voedingsmiddelenindustrie

Het mooie aan Jansen Techniek? Wij zijn al jarenlang een enthousiast familiebedrijf en bouwen al meer dan 20 jaar machines voor de voedingsindustrie. Gespecialiseerd in machinebouw betekent voor ons: elke dag nieuwe oplossingen ontwikkelen om de productieprocessen van onze klanten te optimaliseren.

Interesse in een machine of machinebouw op maat? Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Onze oplossingen
Transport & Handling

Van standalone transportbanden, draaitafels en schalenontnesters tot complete logistieke oplossingen voor de voedingsindustrie. Wij helpen u graag bij het optimaliseren van uw productieproces.…

Lees meer
Portioneren

Voor het snijden van verse producten zoals visfilets, complete vis, vlees en gevogelte is er de Marelec Portio. Een hoogwaardige portioneermachine die in diverse uitvoeringen kan worden geleve…

Lees meer
Bekijk alle oplossingen
Interesse? Wij adviseren u graag!

Machinebouw voedingsmiddelenindustrie

Meer informatie nodig of vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem contact met ons op!

contact opnemen