ot Ga naar content
Menu
Duurzame machines
Oplossingen Maatwerk Bel ons Route

Metaal verwijderen voeding

Hoge productiviteit is belangrijk in ieder bedrijf. Heeft u er wel eens over nagedacht wat automatisering van het productieproces voor uw onderneming kan betekenen? Daar richt Jansen Techniek zich al meer dan 20 jaar op.

Wij doen alles om uw productieproces te optimaliseren. Van machines die metaal verwijderen uit voeding tot aan complete systemen. Altijd met een innovatief hart.

Metaal verwijderen met detectiesystemen

In de voedingsmiddelenindustrie is automatisering een belangrijk onderdeel van het productieproces. U kunt zich hierin geen fouten permitteren. Bijvoorbeeld in het detecteren van metaal in dierlijke producten als vlees, gevogelte en vis. Metaal verwijderen uit voeding moet daarom met de hoogste detectiekracht gebeuren, met grote snelheid en het grootste gebruiksgemak.

Daarom maakt Jansen Techniek metaaldetectiesystemen volledig op maat. Afgestemd op uw situatie, wensen en voorkeuren. Daarnaast beschikken wij over detectieoplossingen van Fortress. Dit zijn robuuste metaaldetectoren die gebruikmaken van de nieuwste technologie, zodat uw proces effectiever verloopt.

Waarom metaal verwijderen met een machine van Jansen Techniek

Jansen Techniek richt zich uitsluitend op machines waar van kwaliteit en efficiency gewaarborgd worden. Dit doen wij door ons te richten op 100% maatwerkmachines in de voedingsmiddelenindustrie. Dat kan een enkele transportband zijn of een complete metaaldetectiesysteem.

Voor welke uitdaging u ook staat, Jansen Techniek neemt u van begin tot eind bij de hand. In 5 stappen komen we tot de best werkende machines:

1. Inventarisatie / probleemanalyse

We analyseren op voorhand voor welke uitdaging u staat. We inventariseren dus het probleem en ontwikkelen daarna met een concreet plan.

2. Ontwerp van de machine

Wanneer het probleem en de oplossing bepaald is, maken we het eerste ontwerp van de machine. Bovendien bespreken we de technische mogelijkheden door, zodat u weet hoe uw productieproces eruit komt te zien en welke voordelen u hier op behaalt.

3. Bouw op maat

Na akkoord te hebben, zorgen wij voor een robuust resultaat. Het draaien, lassen, frezen en monteren van de machine valt hieronder.

4. Oplevering en installatie

Wij leveren de machine op en installeren uiteraard op uw locatie. We stemmen alle functies op elkaar af, zodat alles 100% werkend is.

5. In bedrijf en onderhoud

In de laatste fase van ons maatwerkproces garanderen wij dat we pas een hand geven wanneer de machine volledig naar uw wens werkt. U kunt direct aan de slag. Mocht er in de toekomst na vele productie uren onderhoud vereist zijn, dan houden wij ons aanbevolen.

Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over onze aanpak en machines? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Direct overtuigt van ons proces en oplevering? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan!

Onze oplossingen
Metaaldetectie

Fortress metaaldetectoren maken gebruik van de allernieuwste digitale technologie om ijzerhoudende en niet-ijzerhoudende metalen te detecteren en af te voeren, inclusief roestvrijstaal. Ze bes…

Lees meer
Magneetseparatie

Sollau Magneetscheiders worden toegepast voor het verwijderen van metaalvervuilingen uit productstromen. Vaak worden ze in combinatie met metaaldetectoren ingezet. In hoofdlijnen zijn er drie …

Lees meer
X-ray inspectie

Met onze Sparc x-ray inspectiesystemen bent u in staat om uw producten te inspecteren op allerlei productverontreinigingen. Kleine stukjes metaal, bot, steen en glas kunnen worden geïdent…

Lees meer
Bekijk alle oplossingen
Interesse? Wij adviseren u graag!

Metaaldetectiesystemen

Meer informatie nodig over onze metaaldetectoren voor de food industrie of vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem contact met ons op!

Contact opnemen