ot Ga naar content
Menu
Duurzame machines
Oplossingen Maatwerk Bel ons Route

Portioneermachine

Het snijden van verse voedingsproducten zoals vis, kip en andere soorten vlees kan tijdrovend zijn. Bovendien wilt u middels een vast gewicht het vlees kunnen verdelen. Een betrouwbare portioneermachine biedt dan de uitkomst.

Jansen Techniek biedt verschillende mogelijkheden. De Marelec portioneermachine of maatwerk machinebouw speciaal voor de voedingsmiddelenindustrie. U krijgt altijd een 100% passende oplossing.

Portioneermachine voor een efficiënt productieproces

Iedere situatie is uniek. Daarom onze aanpak ook. Het uiteindelijke doel van Jansen Techniek? Het productproces van uw bedrijf optimaliseren. Daarom bouwen wij vrijwel iedere machine op maat. Exact afgesteld op uw situatie.

Met ultrasnelle portioneermachines voor het snijden van vis, vlees en gevogelte bespaar je tijd en verhoog je de arbeidsproductiviteit. Jansen Techniek blijft voortdurend in beweging om constant nieuwe oplossingen te ontwikkelen ten behoeve van uw productieproces.

Waarom Jansen Techniek?

Bij Jansen kiest u voor ruim 60 jaar ervaring. Al jarenlang een bekend familiebedrijf en inmiddels meer dan 20 jaar actief in het bouwen van maatwerkmachines voor de voedingsindustrie. Vakmanschap en innovatie zit bij ons in het DNA en dat uit zich in de volgende voordelen:

  • Machinebouw op maat
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Transparant ontwikkel traject van ontwerp tot onderhoud en revisie
  • Sociaal betrokken

Maatwerk portioneermachines in meerdere stappen

Wanneer u kiest voor maatwerk in plaats van een portioneermachine van onze Marelec lijn, doorlopen we meerdere stappen. Iedere benadering verschilt. Het is namelijk uw unieke situatie waar we op inspelen. Deze benadering bestaat uit vijf verschillende stappen, waar uiteindelijk uw portioneermachine uit ontstaat

1. Inventarisatie en advies

Wat is het probleem, hoe lossen we dit op en hoe optimaliseren we het proces?

2. Ontwerpen en engineering

Hier zetten we het idee om in een 3D model en u krijgt inzicht in hoe de transportband eruit komt te zien.

3. Constructie en besturing

In de 3e fase draaien, frezen, lassen en monteren onze vakspecialisten de machine.

4. Oplevering en installatie

Wij zorgen ervoor dat het transportbandsysteem op locatie geleverd wordt. Wij installeren deze direct en gaan pas weg als het werkt.

5. In bedrijf en onderhoud

In de laatste fase controleren we of de machine op juiste wijze werkt. En mocht er onderhoud of revisie nodig zijn, dan is Jansen Techniek als speciaal machinebouwer daar de aangewezen partij voor.

Werkklare portioneermachines van Marelec

Als agent van Marelec levert Jansen Techniek ook werkklare portioneermachines van dit merk. In ons assortiment voeren wij vier verschillende modellen. Iedere portioneermachine (Marelec Portio) heeft haar eigen kenmerken en kwaliteiten.

Wat deze portioneermachines gemeen hebben? Ze zijn allemaal ultrasnel met tot 17,5 slagen per seconde, werken aan de hand van een camerasysteem, zijn zeer nauwkeurig en voldoen aan de hygiëne standaarden. Zeer geschikt voor de voedingsmiddelenindustrie.

Portioneermachine voor uw productieproces?

Benieuwd naar de mogelijkheden van een werkklare portioneermachine of een machine op maat? Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Onze oplossingen
Portioneren

Voor het snijden van verse producten zoals visfilets, complete vis, vlees en gevogelte is er de Marelec Portio. Een hoogwaardige portioneermachine die in diverse uitvoeringen kan worden geleve…

Lees meer
Bekijk alle oplossingen
Interesse? Wij adviseren u graag!

Portioneermachine

Meer informatie nodig over onze portioneermachines of vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem contact met ons op!

Contact opnemen