ot Ga naar content
Menu
Duurzame machines
Oplossingen Maatwerk Bel ons Route

Rollenbaan voedingmiddelenindustrie

Het belang van efficiency in het productieproces verdient steeds meer aandacht. Hierdoor verplaatsen we meer en meer naar het automatiseren van processen. En terecht, vinden wij bij Jansen Techniek. Goede toegepaste automatisering in de voedingsmiddelenindustrie, zoals een rollenbaan, levert u het volgende op:

  • Hogere arbeidsproductiviteit
  • Meer veiligheid
  • Hogere betrouwbaarheid en kleinere foutmarge
  • Hogere nauwkeurigheid

Innovatie loopt op rollen

Al meer dan 20 jaar is Jansen Techniek actief in speciaal machinebouw voor de voedingsindustrie. Binnen deze industrie onderscheiden wij ons door continue innovatie. Of dit voor enkel een rollenbaan betreft of een compleet productiesysteem in uw fabriekshal. Innovatie zit in ons bloed.

Dat betekent dat wij altijd een 100% maatwerk machine ontwikkelen middels de nieuwste techniek en de nieuwste software en functies. Wij doen er alles aan om uw productieproces te optimaliseren!

  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Transparant ontwikkel traject van ontwerp, bouw tot onderhoud en revisie
  • Sociaal betrokken

Van compleet rollenbaansysteem tot enkele transportband

In uw zoektocht naar een nieuwe rollenbaan, is het belangrijk om het volgende te onthouden. Het moet een systeem zijn dat voor uw proces werkt. Daarom richt Jansen Techniek zich enkel op het aanbieden van maatwerk. Ons maatwerk procedure bestaat in hoofdlijnen uit 5 fases:

1. Inventarisatie en advies

2. Ontwerp en engineering

3. Constructie en besturing (bouw van de machine)

4. Oplevering en installatie

5. Inbedrijfstelling en onderhoud

Een rollenbaan met de nieuwste software

Al onze machines kenmerken zich onder andere door het gebruiksgemak. In overleg en op advies, combineren we techniek met digitale software. Hierdoor heeft u een innovatief bedieningssysteem en interface voor uw machine, met diverse functionaliteiten. Dit maakt iedere stap in het proces gebruiksvriendelijk.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie

De mogelijkheden van rollenbanen voor uw productieproces ontdekken? Neem contact met ons op voor meer informatie. Geheel vrijblijvend.

Onze oplossingen
Transport & Handling

Van standalone transportbanden, draaitafels en schalenontnesters tot complete logistieke oplossingen voor de voedingsindustrie. Wij helpen u graag bij het optimaliseren van uw productieproces.…

Lees meer
Bekijk alle oplossingen
Interesse? Wij adviseren u graag!

Rollenbaan

Meer informatie nodig over onze rollenbaansystemen of vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem contact met ons op!

Contact opnemen