ot Ga naar content
Menu
Duurzame machines
Oplossingen Maatwerk Bel ons Route

Safeline metaaldetectie

Jansen Techniek is al meer dan 20 jaar het voorbeeld van innovatieve oplossingen in de voedingsmiddelenindustrie. Het bouwen van machines, bedenken van nieuwe ideeën en het optimaliseren van het productieproces van jouw bedrijf. Van Safeline metaaldetectie machines tot complete systemen.

Maatwerk oplossingen afgestemd op uw wensen

Bij Jansen Techniek richten wij ons op maatwerk. Ieder productieproces is uniek en daarom onze machines ook. Hoewel wij onze metaaldetectoren ook als een werkklare machine aanbieden, doorlopen we samen een traject op tot een persoonlijke oplossing te komen. Een oplossing afgestemd op uw wensen. Op hoofdlijnen houden wij het volgende traject aan:

1. Inventarisatie en advies

Eerst inventariseren wij uw situatie. Welke uitdaging staat er op de planning en hoe kunnen deze uitdaging aanpakken binnen uw wensen

2. Ontwerpen en engineering. Van idee naar 3D uitwerking

Na de eerste overleggen zetten we het idee om in een 3D model en krijgt u inzicht in hoe de metaaldetector eruit komt te zien.

3. Constructie en besturing

Nu draaien, frezen, lassen en monteren de specialisten van Jansen Techniek de machine

4. Besturing

In deze fase stemmen we alle onderdelen op elkaar af om de machine werkend te krijgen.

5. In bedrijf en onderhoud

Indien nodig, leveren en installeren wij uw machine op locatie. De machine ophalen is ook een optie. En mocht er onderhoud nodig zijn, dan is Jansen Techniek daar de aangewezen partij voor.

Safeline metaaldetectoren in diverse opstellingen

Jansen Techniek biedt naast maatwerk ook vaste oplossingen in het assortiment. Namelijk Fortress metaaldetectoren in plaats van Safeline. Alle Fortress metaaldetectoren maken gebruik van de allernieuwste technologie en digitale functies. Ze staan garant voor:

  • Superieure snelheid
  • Nauwkeurigheid
  • Gebruiksvriendelijkheid

Binnen ons aanbod aan metaaldetectoren hanteren wij de volgende opstellingen

JCS Combi-check

Voor metaaldetectie en checkwegen in één is dit de ideale oplossing. Het kan diverse wegingen aan van 50 gram tot 202 kilo. Gebouwd op een transportbandsysteem met een open robuuste constructie.

Band metaaldetector

Metaaldetectie met behulp van een transportbandsysteem van Jansen Techniek zorgt voor het detectoren en verwijderen van metaal op hoge snelheid. Met een gebruiksvriendelijke bediening en de nieuwste technologie maakt dit een ideale machine voor vlees, kip, vis, verpakte producten en maaltijden.

Vrije val metaaldetector

De vrije val metaaldetector is geschikt voor korrels en poeders die naar beneden ‘vallen’. Verkrijgbaar in gelakt aluminium of roestvrij staal. De machine heeft een automatische balancering en calibratie. Bovendien is de detector voorzien van de nieuwste digitale technologie.

Pipeline metaaldetector

De pipeline metaaldetector is bij geschikt voor producten als vleesdeeg, vloeistoffen en pasta’s waarbij het product via een leidingsysteem getransporteerd wordt. Daarnaast is het ook geschikt voor inspectie van vleesproducten op de uitgang van een worst vulmachine.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Meer weten over onze oplossingen? Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Onze oplossingen
Metaaldetectoren

Fortress metaaldetectoren maken gebruik van de allernieuwste digitale technologie om ijzerhoudende en niet-ijzerhoudende metalen te detecteren en af te voeren, inclusief roestvrijstaal. Ze bes…

Lees meer
Magneetseparatie

Sollau Magneetscheiders worden toegepast voor het verwijderen van metaalvervuilingen uit productstromen. Vaak worden ze in combinatie met metaaldetectoren ingezet. In hoofdlijnen zijn er drie …

Lees meer
Bekijk alle oplossingen
Interesse? Wij adviseren u graag!

Safeline metaaldetectie

Meer informatie nodig over ons aanpak en metaaldetectoren? Neem contact met ons op

Contact opnemen