ot Ga naar content
Menu
Duurzame machines
Oplossingen Maatwerk Bel ons Route

Snijmachine

Heeft u een snijmachine nodig voor uw productieproces? Het portioneren van verse producten is een belangrijk onderdeel in het verwerkingsproces. Voor de stap worden intelligente machines ingezet, die door middel van vooraf ingestelde programma’s uw voedsel in het gewenste formaat snijden.

Jansen Techniek is gespecialiseerd in het realiseren van maatwerk oplossingen. Wij maken voor uw vraagstuk een machine die past binnen uw wensen. Dit verhoogt de efficiëntie van uw productieproces.

Maatwerk snijmachine voor uw productieproces

Een snijmachine is de perfecte uitkomst voor het snijden van verse voedingsproducten, waarbij het belangrijk is dat deze een vaste afmeting of gewicht hebben. Het is extreem tijdrovend om dit met de hand te doen. Een snijmachine verhoogt de efficiëntie en zorgt voor de perfecte portionering.

Omdat iedere situatie uniek is, verandert de aanpak van Jansen Techniek telkens. Wij bespreken uw wensen met u door en maken aan de hand daarvan een voorstel voor een machine op maat. Bij maatwerk machines is het van belang dat de klant bij het volledige proces wordt betrokken.

Waarom snijmachines van Jansen Techniek?

Jansen Techniek specialiseert zich in het ontwerpen en realiseren van maatwerk snijmachines. Met ruim 20 jaar ervaring in de speciaal machinebouw, ziet u vakmanschap en innovatie terug bij al onze producten.

De snijmachines van Jansen Techniek zijn ultrasnel en -secuur. Met de portioneermachines is het mogelijk om op een effectieve manier vis, vlees en gevogelte te snijden. Doordat Jansen Techniek continu in ontwikkeling is, zijn onze maatwerk machines altijd voorzien van de nieuwste technologieën en oplossingen.

Ontwikkeling van maatwerk machines

Het ontwerpen en realiseren van een snijmachine op maat bestaat uit verschillende stappen. Gezamenlijk lopen we het proces met u door om tot het beste resultaat te komen. Bij Jansen Techniek verdelen wij de machinebouw in 5 verschillende stappen.

Stap 1: Inventarisatie en advies

Tijdens het eerste gesprek gaan wij met u om tafel om uw wensen en mogelijke problemen te bespreken. We brengen in kaart wat uw huidige productieproces is en hoe een maatwerk machine van Jansen Techniek dit proces kan verbeteren. Vervolgens komen wij met een passende oplossing.

Stap 2: Ontwerp / engineering

Na het akkoord op ons advies, gaan onze engineers aan de slag. Het advies wordt opgezet naar een 3D model. Dit model geeft u inzicht in hoe de machine eruit komt te zien en dient als uitgangspunt voor de werktekeningen.

Stap 3: Constructie en besturing

Vervolgens is het tijd om aan de slag te gaan. De maatwerk machine wordt gebouwd in onze werkplaats. Onze monteurs draaien, frezen, lassen en monteren de machine volledig naar uw wens. De besturing wordt verzorgd door de elektrospecialisten.

Stap 4: Oplevering en installatie

De machine is klaar en wordt opgeleverd. Indien gewenst, wordt de machine bij u op locatie geïnstalleerd. Uiteraard testen wij de machine om te controleren of alles naar behoren functioneert.

Stap 5: In bedrijf / onderhoud

Vanaf nu kunt u de machine inzetten in uw productieproces. Onze machines vragen weinig onderhoud, maar mocht er toch wat zijn, dan staan wij voor u klaar!

Werkklare snijmachines van Marelec

Naast onze maatwerk snijmachines, levert Jansen Techniek ook werkklare snijmachines van Marelec. Marelec is een vooraanstaand merk binnen de voedingsmiddelenindustrie en levert kwaliteit machines. Jansen Techniek heeft de volgende werkklare snijmachines in het assortiment:

  • Marelec Portio 1 & 3: Intelligent portioneren met vooraf ingestelde programma’s. Maakt gebruik van 1 of 3 camerasystemen voor platte of ronde producten.
  • Marelec Portio 1A & 3A: Snijden onder een hoek voor een natuurlijke uitstraling. Maakt gebruik van 1 of 3 camerasystemen voor platte of ronde producten.
  • Marelec Portio 1F: Intelligent portioneren met vooraf ingestelde programma’s. Voor kleine producten.
  • Marelec Portio 1D(A): Dubbele baan voor hoogste productiviteit. Snijden onder een hoek voor een natuurlijke uitstraling.

Snijmachine op maat voor uw productie?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een werkklare snijmachine of een maatwerk snijmachine? Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij zullen zo spoedig mogelijk met u in contact komen.

Onze oplossingen
Portioneren

Voor het snijden van verse producten zoals visfilets, complete vis, vlees en gevogelte is er de Marelec Portio. Een hoogwaardige portioneermachine die in diverse uitvoeringen kan worden geleve…

Lees meer
Bekijk alle oplossingen
Interesse? Wij adviseren u graag!

Snijmachine

Meer informatie nodig over onze snijmachines en/of aanpak? Neem contact met ons op!

Contact opnemen