ot Ga naar content
Menu
Duurzame machines
Oplossingen Maatwerk Bel ons Route

Betrouwbare snijmachine voor vleesverwerking

Bent u werkzaam bij een vleesverwerkingsbedrijf en op zoek naar een efficiënte snijmachine? Wij voorzien u graag van advies. Als ervaren partner in machinebouw voor de voedingsmiddelenindustrie kennen wij de markt, de mensen en de wensen. We weten als geen ander in te schatten welke oplossing bedrijven zoeken en hoe wij hen kunnen helpen.

Ervaren partner in vlees verwerking

De afgelopen jaren hebben wij vele verwerkingsbedrijven van voeding geholpen met een passende oplossing. Van snijmachines tot sorteermachines. En van metaaldetectoren tot doseersystemen. Naast het feit dat wij advies geven, hebben wij ook de middelen in huis om machines op maat te bouwen of machines van onze leveranciers in house te leveren.

Vertegenwoordiger van Marelec snijmachines

In Nederland is Jansen Techniek vertegenwoordiger van onder andere Marelec. Een toonaangevende speler in de internationale markt voor snijmachines. Snijmachines van Marelec zijn zo gemaakt dat zij allerlei verse producten efficiënt kunnen snijden. Vlees, visfilets, complete vis en gevogelte bijvoorbeeld. Voor de verwerking van vlees zijn de Marelec portio machines het meest geschikt.

Marelec Portio vlees snijmachines

Een Marelec portio machine is een snijmachine met verschillende kenmerken. Zo is een machine er niet alleen opgebrand om snel vlees te snijden. Ook nauwkeurig snijden, voor een natuurlijke uitstraling is van enorm belang. Andere specificaties als een camerasysteem en hygiënische constructie zijn inbegrepen. Jansen Techniek levert vier verschillende snijmachines van Marelec. Zo is er voor elk vraagstuk een passende machine beschikbaar.

Een snijmachine vlees op maat

Mocht u een complex vraagstuk hebben voor het snijden van vlees, dan is het uiteraard ook mogelijk om een maatwerk traject te starten. In zo’n traject wordt stap voor stap in kaart gebracht wat uw wensen zijn, hoe uw huidige situatie eruit zien en wat zaken zijn waar u tegenaan loopt. Na een inventarisatiegesprek gaan wij voor u aan de slag. Er wordt een passende oplossing aan u voorgelegd en u krijgt een eerste 3D tekening te zien.

Maatwerktraject snijmachine

Nadat u ons toestemming hebt gegeven om aan de slag te gaan, starten wij met de werktekeningen en constructie. In onze werkplaats werken specialisten die aan de hand van een briefing, een complete machine realiseren. Hierbij komt zowel lassen, als fresen en montage aan te pas. Vervolgens zorgen de electro specialisten voor een werkende machine die doet wat het belooft. Afhankelijk van de afspraak wordt de machine bij u op locatie getest en geïnstalleerd. Klaar om aan de slag te gaan.

Vlees is een product dat vraagt om hygiëne, nauwkeurigheid en snelheid gezien het feit dat het een rauw product is. Mede daarom is de keuze voor een snijmachine enorm van belang. Door te kiezen voor een betrouwbare snijmachine die de kwaliteit van het vlees kan waarborgen, ben je verzekerd van een succesvol verwerkingsproces.

 

Interesse? Wij adviseren u graag!

In contact komen

In een persoonlijk gesprek wisselen we graag onze kennis uit en leren we graag meer over uw product, uw productieproces en uw mensen. Via dit telefoonnummer: +31 (0)341 353829 of e-mailadres: info@jansentechniek.nl kunt u direct in contact met ons komen. Wilt u dat wij contact met u opnemen? Laat dan uw gegevens door te klikken op onderstaande knop.