ot Ga naar content
Menu
Duurzame machines
Oplossingen Maatwerk Bel ons Route

Sorteersysteem

Bent u op zoek naar een automatisch sorteersysteem waarmee u voedingsmiddelen efficiënt kunt sorteren? Dan laten we u graag kennis maken met de oplossingen van Jansen Techniek. Wij zijn bij Jansen Techniek al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in machinebouw voor sorteersystemen in de voedingsmiddelenindustrie. Naast het feit dat wij leverancier zijn van diverse oplossingen van onder andere Marelec Food Technologies, zijn wij in staat om ook machines op maat te realiseren voor elk vraagstuk. Lees meer over onze mogelijkheden!

Op maat gemaakt sorteersysteem

Maatwerk passen wij toe bij complexe vraagstukken. Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om een probleem samen met u te herkennen en om te zetten in een tastbaar vraagstuk. Zo kunnen wij een geschikte sorteermachine ontwerpen, zodat uw productieproces geoptimaliseerd en verbeterd kan worden. Onze aanpak werkt als volgt:

 1. U geeft ons kennis van uw probleem;
 2. Wij stellen kritische vragen om alle informatie rondom het knelpunt te verzamelen;
 3. Advies over een geschikte sorteeroplossing;
 4. Onze engineers gaan aan de slag;
 5. Op basis van een 3d model wordt de oplossing gepresenteerd;
 6. Elektromonteurs maken van het ontwerp een tastbare machine;
 7. Tijd om de machine op te leveren of af te halen, net wat gewenst is;
 8. Wij komen de machine persoonlijk installeren en testen;
 9. Klaar om de machine zijn werk te laten doen;
 10. Voortborduren op een langdurige relatie.

Sorteersysteem Malerec Food Technologies

Jansen Techniek is de Nederlandse vertegenwoordiger van Marelec Food Technologies, een Belgische producent van diverse sorteermachines voor voedselverwerking. Uniek aan Marelec is de hoge snelheidsprecisie en haar internationale netwerk waar meer dan 30 landen bij aangesloten staan. Wanneer u een sorteermachine van Marelec bij ons afneemt zijn wij verantwoordelijk voor de levering, installatie en het onderhoud.

Jansen Techniek levert twee sorteermachines om zowel hele producten, bijvoorbeeld vis en kippen als kwetsbare producten zoals gevogelte of vlees te kunnen sorteren.

Voordelen van sorteersystemen van Jansen Techniek

Wanneer u samenwerkt met ons, kiest u voor ervaring, expertise en zekerheid. Wij garanderen de beste sorteeroplossingen en ondersteunen u tijdens het optimaliseren van het productieproces. De tijd staat niet stil, daarom zij wij voortdurend bezig om onze verdiensten te verbeteren, passend bij de ontwikkelen die spelen in de markt. Onze dienstverlening kenmerkt zich met deze waarden:

 • Jarenlang een familiebedrijf
 • Grensverleggend in innovatie
 • Persoonlijke aanpak
 • Altijd een passend oplossing

Uniek sorteersysteem voor de verwerking van kip

Onlangs mochten wij een slim en efficiënt verwerkingssystemen voor Van Leeuwen Kipspecialiteiten realiseren. Samen met Marelec Food Technologies creëerden wij een unieke oplossing waarmee zij nauwkeurig kip porties kunnen sorteren. 

Sorteersysteem implementeren? Kom in contact met ons

Bent u geïnteresseerd? Dan komen we graag in contact met u om de mogelijkheden door te spreken. We staan altijd open om u telefonisch, met een videocall, per mail of in real life te ontmoeten. Vraag vrijblijvend een offerte aan om uw gegevens en wensen met betrekking tot een sorteermachine kort toe te lichten. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Onze oplossingen
Wegen & sorteren

Voor het wegen en sorteren van vlees, vis, gevogelte en andere producten leveren en onderhouden wij eersteklas weegsystemen van onder andere het Belgische merk Marelec. Wij adviseren u graag b…

Lees meer
Bekijk alle oplossingen
Interesse? Wij adviseren u graag!

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Vraag via onderstaande button vrijblijvend een offerte aan om uw gegevens en wensen met betrekking tot een sorteermachine kort toe te lichten. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

VRAAG OFFERTE AAN