ot Ga naar content
Menu
Duurzame machines
Oplossingen Maatwerk Bel ons Route

Vlees en vis wegen

Zoekt u een manier om uw productieproces te optimaliseren? In het bijzonder het wegen van vlees en vis of andere voeding? Jansen Techniek bouw al meer dan 20 jaar volledige machines op maat voor de voedingsmiddelenindustrie. Ga eens na hoe uw productie eruit zou zien met de nieuwste middelen, de beste techniek en vooruitstrevende innovaties?

Uw productie werkt sneller, nauwkeuriger, minder fouten en hygiënischer. Om dit te verwezenlijken, komt Jansen Techniek graag met u in gesprek. Uiteraard geheel vrijblijvend.

Daarom Jansen Techniek voor een maatwerkoplossing

Jansen Techniek heeft een innovatief hart, waarbij volledig maatwerk altijd centraal staat. Door jaren ervaring weten wij altijd de juiste oplossing aan te bieden. Ongeacht de situatie. Jansen Techniek laat u voorop lopen in productie.

  • Meer dan 20 jaar ervaring in machinebouw voor de voedingsindustrie
  • Al 60 jaar een actief familiebedrijf
  • Innovatie en hard werken zit in ons DNA
  • Sociaal maatschappelijk betrokken

Vlees en vis wegen in één systeem

Het wegen van voeding gaat vaak gepaard met het sorteren ervan. Deze twee disciplines voegen wij samen in één sorteer- en weegsysteem. Jansen Techniek beschikt over twee systemen van het bekende merk Marelec.

Bovendien beschikken wij over twee Marelec weegschalen dat zich uitsluitend richt op het wegen van rauw vlees en gevangen vis. Door een uiterst snelle meetsnelheid van maximaal 0,5 seconden optimaliseer je het productieproces ongetwijfeld.

Machines op maat afgestemd op uw proces

Naast dat wij vertegenwoordiger zijn van diverse merken zoals Marelec, bouwen wij machines volledig op maat. Jansen Techniek ondersteunt van begeleiding, advies, uitvoering en onderhoud. Om volledig op maat traject ziet in als volgt uit:

  1. Inventarisatie en advies
  2. Ontwerp en engineering
  3. Constructie en besturing
  4. Oplevering en installatie
  5. In bedrijf en onderhoud

Jansen Techniek is uw alles-in-één partner in de voedingsmiddelenindustrie.

Breed scala aan oplossingen

Behalve weegoplossingen voor vlees en vis, bieden wij meer maatwerkoplossingen aan dat zich uit in diverse machines.

Van transportbandsystemen tot voeding portioneren. Wij doen er alles aan om uw productieproces te optimaliseren waar dat nodig is. Kom vrijblijvend met ons in contact om de mogelijkheden voor u te bespreken!

Onze oplossingen
Wegen & sorteren

Voor het wegen en sorteren van vlees, vis, gevogelte en andere producten leveren en onderhouden wij eersteklas weegsystemen van onder andere het Belgische merk Marelec. Wij adviseren u graag b…

Lees meer
Checkwegen

Slim, stoer en sterk. Onze checkwegers kunnen de meest extreme productieomstandigheden aan. Ze zijn dé weegoplossing voor E-wegingen, ijkwaardige wegingen en interne controle wegingen b…

Lees meer
Bekijk alle oplossingen
Interesse? Wij adviseren u graag!

Vlees en vis wegen?

Uw productieproces verbeteren door het wegen van vlees en vis te optimaliseren? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Contact opnemen