ot Ga naar content
Menu
Duurzame machines
Oplossingen Maatwerk Bel ons Route

Vleesmachines

In de voedingsindustrie is het belangrijk om over goed materieel te beschikken. Vleesmachines hebben een grote invloed op het proces en de arbeidsproductiviteit. En om het productieproces van uw bedrijf te optimaliseren, is het essentieel om over een machine te beschikken dat specifiek inspeelt op uw situatie. Dat is waar Jansen Techniek voor zorgt.

Een vleesmachine volledig op maat gemaakt. Werk sneller, nauwkeuriger, hygiënischer. Werk efficiënter! Ontdek de voordelen van Jansen Techniek. Lees verder.

Vleesmachine op maat produceren

Om lang te genieten van een vooruitstrevende oplossing, is het noodzakelijk dat een machine specifiek voor uw situatie werkt. Jansen Techniek richt zich daarom 100% op maatwerk productie. Niet alleen in het bouwen van vleesmachines, maar ook in de toegepaste software en technologie.

Om tot het beste resultaat te komen, volgen we in hoofdlijnen een vijf stapsgewijs proces:

1. Inventarisatie en advies: samen bespreken we het probleem en wat de gewenste situatie is

2. Ontwerp en engineering: na de eerste gesprekken, maakt Jansen Techniek een ontwerp en 3D model. Dit geeft u een duidelijk beeld van de vleesmachine.

3. Constructie en besturing: in deze fase bouwen, frezen, lassen en monteren onze vakmannen de machine. Het eindresultaat komt in zicht.

4. Oplevering en installatie: dit is de afronding van de machine. We stemmen de laatste onderdelen af en realiseren de beloofde functionaliteiten in samenwerking met de benodigde software.

5. In bedrijf en onderhoud: afwerking en installatie op uw locatie. De machine werkt nu daadwerkelijk op uw locatie. Aan het werk!

Machine leverancier van Marelec, Sparc en Fortress

Aan de ene kant is er het maatwerk van Jansen Techniek en aan de andere kant levert Jansen Control Systems betrouwbare vleesverwerkende machines van Marelec, Sparc en Fortress. Slimme en robuuste machines die extreme productieomstandigheden aankunnen. Veel voorkomende machines in de voedingsmiddelenindustrie zijn:

Jansen Control Systems levert en onderhoudt deze machines en systemen. Daarin garanderen wij een uitmuntende kwaliteit!

Daarom is Jansen dé gekozen partij

Jansen Techniek heeft een hart (en mond) dat overloopt van innovatie. Door jaren ervaring weten wij een langdurige en verbluffende oplossing te bieden, perfect voor uw proces. Verder betekent Jansen Techniek ook:

  • Dat u kiest voor een bedrijf met meer dan 60 jaar bestaansrecht
  • Meer dan 20 jaar ervaring in de voedingsmiddelenindustrie
  • Dat u bijdraagt aan sociale en maatschappelijke projecten

Veel mogelijkheden te bespreken

Meer weten over Jansen Techniek, onze werkwijze en innovatieve oplossingen? Dan is het tijd voor een volgende stap. Een kop koffie en een goed gesprek. Natuurlijk geheel vrijblijvend. Neem eens contact met ons op!

Onze oplossingen
Transport & Handling

Van standalone transportbanden, draaitafels en schalenontnesters tot complete logistieke oplossingen voor de voedingsindustrie. Wij helpen u graag bij het optimaliseren van uw productieproces.…

Lees meer
Wegen & sorteren

Voor het wegen en sorteren van vlees, vis, gevogelte en andere producten leveren en onderhouden wij eersteklas weegsystemen van onder andere het Belgische merk Marelec. Wij adviseren u graag b…

Lees meer
Bekijk alle oplossingen
Interesse? Wij adviseren u graag!

De mogelijkheden van een vleesmachine bespreken?

Neem vrijblijvend contact met ons op en wij reageren zo spoedig mogelijk!

Contact opnemen