ot Ga naar content
Menu
Duurzame machines
Oplossingen Maatwerk Bel ons Route

Vleeswaren snijmachine

Om verse vleeswaren goed te kunnen verwerken, moet het geportioneerd worden met een snijmachine. Als u op zoek bent naar een hoogwaardige snijmachine staan wij u graag van dienst. Wij zijn partner van Marelec, leverancier van diverse uitvoeringen in snijmachines. De snijmachines snijden niet alleen vleeswaren, maar ook andere verse producten zoals vis en gevogelte. We nemen u op deze pagina graag mee in het vleesverwerkingsproces en passende oplossingen die daarbij horen. Lees daarom verder!

Machinebouw voor de vleeswaren industrie

Wij van Jansen Techniek houden zich dagelijks bezig met machinebouw voor de voedingsmiddelenindustrie. Er zijn al vele machines door ons geïnstalleerd of ontworpen om het productieproces van vlees en andere voedingsmiddelen efficiënter te laten verlopen. Binnen het vleesverwerkingsproces is het van belang om met behulp van machines het vlees klaar te maken voor de verkoop. Met een transportmachine, sorteermachine, onthuidmachine, een vleeswaren snijmachine of een wasmachine. Elk van deze machines kunnen wij leveren.

Marelec vleeswaren snijmachine

Er zijn snijmachines beschikbaar voor diverse toepassingen. Bent u meer op zoek naar de hoogste productiviteit? Dan is de Marelec Portio 1D(A) de snijmachine die u zoekt. Maar wanneer u op zoek bent naar een natuurlijke uitsnede van de vleeswaren, is de Marelec Portio 1A & 3A meer geschikt. Verwerkt u kleine vleeswaren? Dan biedt de Marelec Portio 1F voldoende mogelijkheden. Voor portionering op het scherpst van de snede is de Marelec Portio 1 & 3 de beste keuze.

Een snijmachine op maat

Naast bestaande vleeswaren snijmachines van Marelect bieden wij ook de mogelijkheid om een snijmachine op maat te maken. Hierbij zetten wij een maattraject in gang waarbij een oplossing wordt gebouwd dat perfect aansluit bij uw vraagstuk voor vleesverwerking. Onze mensen zitten al meer dan 20 jaar in het vak en zijn gespecialiseerd om kansen te ontdekken en passende oplossingen voor u voor te schotelen. Daarom kunt u van ons op aan en garanderen we een unieke oplossing op maat.

In vijf stappen een vleeswaren snijmachine

Bent u benieuwd naar hoe een maatwerktraject er uitziet voor een vleeswaren snijmachine? Dan leggen wij dit graag aan u uit aan de hand van ons vijf stappen model. Bijna elke oplossing die wij bouwen is uniek, dat is alleen mogelijk door stap voor stap uw wensen te achterhalen en in gesprek met u op zoek te gaan naar de juiste machine. Na vijf stappen is uw machine klaar om te doen wat het beloofd heeft. Schroom niet om uw uitdaging bij ons neer te leggen, daar zijn wij juist voor!

1. Consult

Tijdens ons eerste consult nemen we uw productieproces door, wat u wilt verbeteren en waar u tegen aan loopt. Op basis hiervan adviseren wij een passende oplossing.

2. Design

De oplossing wordt eerst ontworpen door ervaren engineers. Zij maken een zo realistisch mogelijk 3D model, zodat u precies weet wat u kunt verwachten als de machine klaar is.

3. Montage

Na akkoord op het 3D model wordt de machine écht gemaakt in de werkplaats. Onze monteurs maken alle onderdelen gereed en vormen het samen tot een eindproduct door te lassen en te frezen.

4. Installatie

Uw machine is bijna klaar om zijn werk te doen. Voor dit zover is monteren wij de machine bij uw op locatie. Uiteraard wordt de machine getest en wordt de laatste check uitgevoerd.

5. Onderhoud

Na de installatie is de vleeswaren snijmachine klaar om te starten. In principe heeft de machine weinig tot geen onderhoud, maar mocht er iets zijn, dan houden wij ons aanbevolen.

Onze oplossingen
Portioneren

Voor het snijden van verse producten zoals visfilets, complete vis, vlees en gevogelte is er de Marelec Portio. Een hoogwaardige portioneermachine die in diverse uitvoeringen kan worden geleve…

Lees meer
Bekijk alle oplossingen
Interesse? Wij adviseren u graag!

Meer informatie over vleeswaren snijmachine

We hopen dat we u een beetje een beeld hebben kunnen geven van de vleeswaren snijmachine mogelijkheden die wij aanbieden. Graag lichten wij nog het een en ander toe in een persoonlijk gesprek. Bij interesse hiervoor, vragen we u contact op te nemen via onderstaande knop.

Contact opnemen