ot Ga naar content
Menu
Duurzame machines
Oplossingen Maatwerk Bel ons Route

Voeding portioneren

Tijd en efficiency. Twee termen die gepaard gaan in de voedingsmiddelenindustrie. Jansen Techniek biedt daarin een uitkomst. Een maatwerkoplossing. Voeding portioneren is daar een voorbeeld van. Om het portioneerproces te optimaliseren bouwen wij een machine op maat. Wat dat u oplevert? Sneller werken, nauwkeuriger werken, meer efficiency.  Lees verder hoe dit proces tot stand komt.

Waarom Jansen Techniek als uw partner?

Zoekt u een vooruitstrevende oplossing met een lange (technologische) levensduur? Vakmanschap en innovatie zit al jaren in het DNA van Jansen Techniek. Om op voorsprong te blijven in de voedingsindustrie is hoogstaande technologie van belang. Niet alleen in de bouw van machines, maar ook in de software toepassingen op de machines. Niet vreemd voor Jansen Techniek, gezien wij al ruim 20 jaar specialist zijn in onze branche en al 60 jaar een waar familiebedrijf!

 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Transparant traject voor een oplossing op maat
 • Sociaal betrokken

Voeding portioneren met portioneermachines

Ieder productieproces is uniek. En daarom onze aanpak ook. Deze sluit uiteraard aan op uw situatie. Dient u het portioneerproces te optimaliseren? Dan zorgt Jansen Techniek voor een ultrasnelle en effectieve portioneermachine.

 • Tijdbesparend
 • Nauwkeurig
 • Arbeidsproductiviteit verhogend

Maatwerk machine of systemen van Marelec

Hoe ziet het proces tot een nieuwe voedingsmachine eruit? In hoofdlijnen bestaat het proces uit vijf verschillende stappen:

 1. Inventarisatie en advies: wat is het probleem en hoe lossen we dit op
 2. Ontwerp en engineering: van idee naar 3d model
 3. Constructie en besturing: bouwen, frezen, lassen en monteren van de machine
 4. Oplevering en installatie: afronding en afstemming van alle onderdelen en functionaliteiten
 5. In bedrijf en onderhoud: afwerking en installatie op uw locatie

Daarnaast beschikt Jansen Techniek als vertegenwoordiger van Marelec diverse machines om voeding te portioneren. Werkklare machines met ieder haar eigen kenmerken en voordelen:

Voeding portioneren?

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Onze oplossingen
Portioneren

Voor het snijden van verse producten zoals visfilets, complete vis, vlees en gevogelte is er de Marelec Portio. Een hoogwaardige portioneermachine die in diverse uitvoeringen kan worden geleve…

Lees meer
Checkwegen

Slim, stoer en sterk. Onze checkwegers kunnen de meest extreme productieomstandigheden aan. Ze zijn dé weegoplossing voor E-wegingen, ijkwaardige wegingen en interne controle wegingen b…

Lees meer
Bekijk alle oplossingen
Interesse? Wij adviseren u graag!

Voeding portioneren?

Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Contact opnemen