ot Ga naar content
Menu
Duurzame machines
Oplossingen Maatwerk Bel ons Route

Voeding sorteren

Staat uw onderneming voor een nieuwe uitdaging? Voor het sorteren van voeding komt hedendaags veel automatisering om de hoek kijken. Het maakt uw productieproces sneller en nauwkeuriger, mits u de juiste machines en techniek in huis haalt.

Dat is waar Jansen Techniek zich al meer dan 20 jaar op richt. Wij doen er alles aan om uw productieproces te optimaliseren. Met een focus op de voedingsmiddelenindustrie.

Waarom geautomatiseerd voeding sorteren?

Om het voedingsproductieproces efficiënter te maken, kunnen mankrachten of uw oude machine niet altijd meer voldoen. Oude methoden hebben plaats gemaakt voor nieuwe technologieën. Voor het sorteren van voedingsmiddelen als vlees, vis en gevogelte kunnen nieuwe machines beter voor je werken.

Producten glijden beter van de band, zonder beschadiging. Nieuwe sorteermachines zijn van compact en nemen hierdoor weinig ruimte in beslag. Bovendien is de werking uiterst snel en nauwkeurig.

Waarom Jansen Techniek?

Jansen Techniek is specialist in het ontwerpen en bouwen van voedingsmachines op maat en past daarin de nieuwste digitale techniek toe. Wat betekent dat voor u?

  • Een robuuste machine met een lange levensduur
  • Een full service partner: van probleemanalyse tot aan oplevering en onderhoud
  • Volledig op maat gemaakte machine door een partner met meer dan 20 jaar ervaring
  • Een voedingssorteermachine voorzien van de nieuwste functies
  • Een innovatieve partner dat ook maatschappelijk betrokken is

Aan de hand van deze belangrijke punten garanderen wij een oplossing dat bijdraagt aan een significant verbeterd productieproces. Hogere efficiëntie, nauwkeurigheid en minder verlies.

Maatwerk, systeem integratie of totaaloplossing

Om voeding op efficiënte wijze te sorteren, richt Jansen Techniek zich altijd op 100% maatwerk machines. Dit kan als onderdeel zijn van uw huidige sorteersysteem, maar ook als een totaaloplossing. In elk geval bieden wij altijd volledig maatwerk aan. Hierin nemen wij u mee in het gehele proces. Van probleemanalyse tot ontwerp en bouw tot aan onderhoud.

Daarnaast werken wij ook met het Belgische merk Marelec. Ook hierin bieden wij ons maatwerk oplossing aan.

Iedere machine voorzien de nieuwste technologie en functies

Behalve dat een machine kwalitatief goed is, moet het ook goed en eenvoudig werken. Door de nieuwste technologieën, bedieningspanelen en bijbehorende software, zijn alle machines zeer eenvoudig te bedienen. Ook hier wordt tijd gewonnen in het productieproces.

Ook voor andere oplossingen

Naast het sorteren van voeding, richt Jansen Techniek zich ook op andere aspecten om uw productieproces te optimaliseren. We hebben al talloze oplossingen ontwikkeld zoals:

Vraag een offerte aan of neem contact op

Interesse of vragen? Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op!

Onze oplossingen
Transport & Handling

Van standalone transportbanden, draaitafels en schalenontnesters tot complete logistieke oplossingen voor de voedingsindustrie. Wij helpen u graag bij het optimaliseren van uw productieproces.…

Lees meer
Wegen & sorteren

Voor het wegen en sorteren van vlees, vis, gevogelte en andere producten leveren en onderhouden wij eersteklas weegsystemen van onder andere het Belgische merk Marelec. Wij adviseren u graag b…

Lees meer
Bekijk alle oplossingen
Interesse? Wij adviseren u graag!

Voeding sorteren met een maatwerkmachine?

Meer informatie over het snel en uiterst nauwkeurig sorteren van voeding? Neem contact met ons op!

Contact opnemen