ot Ga naar content
Menu
Duurzame machines
Oplossingen Maatwerk Bel ons Route

Voedingsindustrie bedrijven

Om voorop te blijven in uw industrie dient het productieproces in topvorm te blijven. Bent u daarom op zoek naar voedingsindustrie bedrijven? Jansen moedigt deze beslissing aan. Wij staan klaar voor bedrijven die willen groeien, door hun productieprocessen te optimaliseren door middel van maatwerk machines.

En iedere situatie is anders. Ook die van u. En die van ons. Door onze unieke benadering leveren wij een oplossing geschikt voor uw bedrijf. Een maatwerkoplossing. Klaar voor een nieuwe stap?

Waarom het voedingsindustrie bedrijf Jansen Techniek?

Waar het hart vol van is, loopt de mond over. En dat is het bouwen van innovatieve oplossingen voor de voedingsindustrie. Door jaren ervaring in de industrie bieden wij een vooruitstrevende oplossing. Met Jansen Techniek kiest u verder voor:

  • Een bedrijf met meer dan 60 jaar bestaansrecht
  • Een warm familiebedrijf dat bijdraagt aan sociale projecten
  • Meer dan 20 jaar ervaring in de voedingsmiddelenindustrie

Kom vrijblijvend in contact en ervaar het zelf.

Op basis van maatwerk en leveranciers

Om tot vooruitstrevende oplossingen te komen, is een intensief traject vereist. Een traject dat beloond wordt met een machine van jewelste. In hoofdlijnen volgen we 5 essentiële stappen:

1. Nulpunt en advies

Welke problemen ervaart u in het proces, vanuit welke oogpunten en hoe kunnen dit proces optimaliseren voor het beste resultaat?

2. Ontwerp en engineering

Klaar voor de volgende stap? Dan maken we de eerste schetsen, dat we vervolgens omzetten tot een realistisch 3D model. Een eerste indruk van uw nieuwe machine.

3. Constructie en besturing

Het frezen, lassen en monteren vindt plaats. Onze vakspecialisten laten hun handen het werk doen.

4. Oplevering en installatie

In deze fase stemmen we alle onderdelen nauwkeurig op elkaar af. Functionaliteiten en innovatieve software werken perfect samen. Wij testen de machine en realiseren de installatie.

5. In bedrijf en onderhoud

Uw machine werkt uiterst nauwkeurig en snel. Mocht er onderhoud nodig zijn, dan is Jansen Techniek daar de aangewezen partij voor.

Gebruiksvriendelijke machines van leveranciers

Naast Jansen Techniek bestaat er ook Jansen Control Systems. Door goede samenwerkingen met diverse leveranciers, beschikken wij ook over end-of-line voedingsindustrie machines. Waaronder portioneermachines, x-ray systemen en metaaldetectoren.

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP!

Jansen Techniek & Control Systems beschikken over diverse innovatieve oplossingen. Neem vrijblijvend contact met ons op om eens te bespreken wat voor u de mogelijkheden zijn. Van het optimaliseren van het productieproces is een inrichten van een complete fabriekshal.

Onze oplossingen
Transport & Handling

Van standalone transportbanden, draaitafels en schalenontnesters tot complete logistieke oplossingen voor de voedingsindustrie. Wij helpen u graag bij het optimaliseren van uw productieproces.…

Lees meer
Portioneren

Voor het snijden van verse producten zoals visfilets, complete vis, vlees en gevogelte is er de Marelec Portio. Een hoogwaardige portioneermachine die in diverse uitvoeringen kan worden geleve…

Lees meer
Bekijk alle oplossingen
Interesse? Wij adviseren u graag!

Meer informatie over Jansen als voedingsindustrie bedrijf

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Contact opnemen