ot Ga naar content
Menu
Duurzame machines
Oplossingen Maatwerk Bel ons Route

Voedingsindustrie machines

De voedingsindustrie is sterk afhankelijk van een goed afgestemd productieproces. Hier komen veel voedingsindustrie machines bij kijken. Loopt u tegen een dood punt in het productieproces? Wilt u het proces verder optimaliseren?

Jansen Techniek en Control Systems is een machinebouw specialist gericht op de voedingsindustrie. Wij werken vanuit maatwerk. Ieder proces en situatie is anders. Daarom ook onze aanpak en oplossingen.

Maatwerk voedingsindustrie machines

Het productieproces van uw bedrijf is uniek. Het vraagt om een specifieke benadering. Daarom werkt Jansen Techniek altijd vanuit een nulpunt. Na het bepalen van dit startpunt, lopen we gezamenlijk 5 fases door wat u uiteindelijk een voedingsindustrie machine op maat oplevert:

1. Inventarisatie en advies

We leren u en uw proces graag beter kennen. Waar loopt u tegen aan, door welke oorzaken en welke oplossingen passen hier bij?

2. Ontwerpen en engineering

Na een plan de campagne zetten we de ideeën om in een eerste schets en een 3D model. Zo krijgt u direct inzicht in hoe de machine eruit ziet.

3. Constructie en besturing

In de 3e fase draaien, frezen, lassen en monteren onze vakspecialisten de machines.

4. Oplevering en installatie

De laatste stappen om de machine werkend te krijgen. De functionaliteiten en software worden op elkaar afgestemd.

5. In bedrijf en onderhoud

Uw machine werkt uiterst nauwkeurig en snel. Mocht er onderhoud nodig zijn, dan is Jansen Techniek daar de aangewezen partij voor.

Diverse machines namens Jansen Control Systems

Transportbanden, checkwegers tot portioneermachines

Jansen Control Systems biedt tevens oplossingen aan namens onze leveranciers, waar we jarenlange samenwerkingen mee hebben. Onder andere de merken:

Iedere dag ontwikkelen wij nieuwe oplossingen op productieprocessen van onze klanten te optimaliseren. Door onze leverancier kunnen we betrouwbare machines leveren en tegelijkertijd maatwerk aanbieden. Door uw wensen te bespreken, ontwikkelen wij de machine afgestemd op uw productieproces.

Transportbanden

Een bekend vraagstuk is het efficiënter maken van het verwerken van vlees en vis. Transportbanden brengen uw producten van A naar B, op weg naar het volgende stadium om vlees en vis te verwerken. Jansen bouwt ieder jaar vele kilometers aan banden voor de voedingsindustrie. Voor kunststof kratten, kipfilets, gladden vissen of verpakte voedingsmiddelen.

Portioneermachines

Perfect voor het snijden van verse producten. Geschikt voor vis, vlees en gevogelte. De portioneermachines kunnen we in diverse uitvoeringen aanleveren en combineren met maatwerk.

Meer informatie over voedingsindustrie machines

Interesse in een voedingsindustrie machine? Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Onze oplossingen
Transport & Handling

Van standalone transportbanden, draaitafels en schalenontnesters tot complete logistieke oplossingen voor de voedingsindustrie. Wij helpen u graag bij het optimaliseren van uw productieproces.…

Lees meer
Magneetseparatie

Sollau Magneetscheiders worden toegepast voor het verwijderen van metaalvervuilingen uit productstromen. Vaak worden ze in combinatie met metaaldetectoren ingezet. In hoofdlijnen zijn er drie …

Lees meer
Bekijk alle oplossingen
Interesse? Wij adviseren u graag!

Voedingsindustrie machine?

Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Contact opnemen