ot Ga naar content
Menu
Duurzame machines
Oplossingen Maatwerk Bel ons Route

Zeebaars ontschubben

Bent u op zoek naar een goede oplossing om de zeebaars te ontschubben? U bereikt het meest optimale resultaat met een ontschub- of onthuidmachine. Met deze machines kunt u de schubben van een zeebaars industrieel verwijderen zonder verdere beschadigingen aan de zeebaars toe te brengen. Lees hier meer over het optimaal ontschubben van de zeebaars.

Zeebaars ontschubben met behoud van huidige staat

Tijdens het productieproces van de zeebaars is het enorm van belang dat de zeebaars zoveel mogelijk in haar huidige staat blijft. Echter moeten er wel enkele handelingen worden verricht om de zeebaars bruikbaar te maken als voedingsmiddel. Ontschubben is hier een belangrijk onderdeel van. Tijdens het ontschubben verwijdert de machine niet alleen de schubben, ook het slijm en de bacteriën van de zeebaars worden zorgvuldig meegenomen.

Diverse zeebaars ontschub- of onthuidmachines

Om tijdens het productieproces een zeebaars op de meest efficiënte en effectieve manier te ontschubben kunt u het beste gebruik maken van een ontschub- of onthuidmachine. Er zijn diverse toepassingen van deze machines beschikbaar. De één focust zich op het verwijderen van extra grote schubben, de ander ontschubt 40 tot 150 zeebaarzen per minuut en weer een andere machine maakt het mogelijk om verschillende vissoorten op één en hetzelfde toestel te ontschubben.

Gespecialiseerd in zeebaars ontschubben oplossingen

Jansen Techniek is al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen en leveren van maatwerk machines voor de visindustrie. In de afgelopen jaren zijn de technieken op een zodanige manier geoptimaliseerd dat er voor elk vraagstuk een machine gemaakt kan worden. Naast het voeren van machines van Cretel, biedt Jansen Techniek ook de mogelijkheid voor het maken van een machine op maat.

Een zeebaars ontschubber op maat

Aan de start van een maatwerktraject wordt in een persoonlijk gesprek de huidige situatie van het productieproces van de zeebaars bij uw locatie in kaart gebracht. Waar loopt u tegen aan? Wat wilt u verbeteren? Wat is de oorzaak van uw probleem? Vervolgens stellen wij een geschikte oplossing aan u voor. Daarna gaan onze mensen voor u aan de slag.

  • 3D model ontwerpen
  • Werktekeningen maken
  • Onderdelen lassen, draaien en frezen
  • Besturing in orde maken met elektrotechniek
  • De machine testen en controleren
  • Opleveren en monteren op uw locatie
Onze oplossingen
Ontschubben vis

Onthuidmachines voor het industrieel verwijderen van schubben van vis. Zonder beschadigingen aan het product voor optimaal resultaat en rendement. Machinebouw Voedingsmiddelenindustrie…

Lees meer
Bekijk alle oplossingen
Interesse? Wij adviseren u graag!

Contact over een geschikt zeebaars ontschubben oplossing

Bent u overtuigd van een ontschub- of onthuidmachine voor de zeebaars van Jansen Techniek? Dan vertellen we graag alle details over de totstandkoming van de machine en onze werkwijze. We dragen graag ons steentje bij aan het verbeteren van de visindustrie. Zo bent u verzekerd van een efficiënte productie van de zeebars. Kortom genoeg mogelijkheden. Neem contact op of laat uw gegevens achter. 

Neem vrijblijvend contact op