ot Ga naar content
Menu
Duurzame machines

Bullet Magneet

Verwijder kleine ferromagnetische deeltjes uit bulkproduct
Bekijk de video
Vrije val toepassingen
Voor bulkproduct zoals granen, bloem, poeder en zaagsel
Gelijkmatige verdeling product
Door een roestvrij stalen kegel in magneetscheider
Handmatige reiniging
Magneetpatroon kan eenvoudig worden verwijderd en schoon worden gemaakt

Omschrijving

De SOLLAU kogel magneetscheider is ontworpen voor het scheiden van kleine ferromagnetische deeltjes uit stromend product met minder goede bulk en stromingseigenschappen. Deze producten, waaronder granen, meel, poeder en zaagsel, zouden voor verstoppingen kunnen zorgen in traditionele magneetroosters.

Werking Kogel Magneetscheider

Het product wordt gelijkmatig verdeeld over de magnetische polen door een roestvrij stalen kegel. Elke ijzervervuiling wordt aangetrokken door de kogelmagneet en wordt vastgehouden totdat deze wordt verwijderd door de deur te openen en de kogel handmatig te reinigen. De toegangsdeur van de inline-magneet is uitgerust met een uitklapbare steun, waardoor het magneetpatroon gemakkelijk kan worden verwijderd. Snelkoppelingen zorgen voor gemakkelijke toegang en inspectie.

Downloads

De SOLLAU kogel magneetscheider is ontworpen voor het scheiden van kleine ferromagnetische deeltjes uit stromend product met minder goede bulk en stromingseigenschappen. Deze producten, waaronder granen, meel, poeder en zaagsel, zouden voor verstoppingen kunnen zorgen in traditionele magneetroosters. Als vertegenwoordiger van SOLLAU in Nederland leveren wij naast de kogel magneetscheider vele andere soorten magneetscheiders.

End-of-Line Inspectie voor de Voedingsmiddelenindustrie

Jansen Control Systems levert en onderhoudt diverse end-of-line inspectie systemen. Wij leveren o.a. onze eigen checkwegers, FORTRESS metaaldetectoren, SPARC X-ray systemen en SOLLAU magneetscheiders. Waarborg de kwaliteit van uw product met één van onze inspectie systemen. Wij adviseren u graag.