ot Ga naar content
Menu
Duurzame machines

Chute Magneetscheider

Magneetseparatie voor schuine pijpleidingen
Bekijk de video
Voor schuine pijpleidingen
Hoek pijpleiding niet groter dan 45 graden
Verwijdert kleine deeltjes
Ferromagnetisch materiaal
Eenvoudige handmatige reiniging
Van magnetische extractie platen

Omschrijving

De SOLLAU chute magneetscheider is bedoeld voor hellende pijpleidingsystemen waar het implementeren van andere typen magneetscheiders moeilijk of zelfs onmogelijk zou zijn. Om optimale scheidingsresultaten te bereiken mag de hoek van de pijpleiding, waarin de chute magneetscheider is gemonteerd, niet groter zijn dan 45 ° ten opzichte van de verticaal. 

Uitvoering Chute Magneetscheider

SOLLAU chute magneetscheiders zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen met verschillende sterkten van het magnetisch veld. De chute magneetscheider is uitgerust met een extractieplaat waarvan de gevangen metaalverontreinigingen zeer gemakkelijk kunnen worden verwijderd: het magnetische deel van de magneetscheider wordt handmatig vrijgegeven en van de extractieplaat verwijderd waarna de gevangen verontreinigingen er spontaan afvallen.

Downloads

De SOLLAU chute magneetscheider is bedoeld voor hellende pijpleidingsystemen waar het implementeren van andere typen magneetscheiders moeilijk of zelfs onmogelijk zou zijn. Chute magneetscheiders zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen met verschillende sterkten van het magnetisch veld. Als vertegenwoordiger van SOLLAU in Nederland leveren wij naast de chute magneetscheider vele andere soorten magneetscheiders.

End-of-Line Inspectie voor de Voedingsmiddelenindustrie

Jansen Control Systems levert en onderhoudt diverse end-of-line inspectie systemen. Wij leveren o.a. onze eigen checkwegers, FORTRESS metaaldetectoren, SPARC X-ray systemen en SOLLAU magneetscheiders. Waarborg de kwaliteit van uw product met één van onze inspectie systemen. Wij adviseren u graag.