ot Ga naar content
Menu
Duurzame machines

Magneet Mat

Minimaliseer overdracht van metaaldeeltjes tussen ruimtes
Bekijk de video
Houdt productieruimtes metaalvrij
Eenvoudige oplossing
Met of zonder rooster

Omschrijving

De magnetische mat SOLLAU is ontwikkeld volgens de eisen van de voedingsmiddelenindustrie en is ontworpen om de overdracht van metalen deeltjes (van werkplaats, bouwplaatsen en buiten) naar de productiezones te minimaliseren.

De magnetische mat bestaat uit twee delen. Het onderste deel is uitgerust met extra sterke neodymium magneten NdFeB en wordt afgedekt met een plaat. De mat is zeer eenvoudig te installeren, te onderhouden en schoon te maken. Wanneer u de bovenste plaat verwijdert, kunt u de gevangen metalen deeltjes opruimen.

Magnetische mat met Roestvrijstalen Rooster

Een speciale variant van de magnetische mat is de magnetische mat met roestvrijstalen rooster. Het bovenste deel bestaat uit een dikke maas van aan elkaar gelaste RVS profielen. Deze zeer effectieve schraper helpt bij het verwijderen van metaalverontreinigingen, zoals metaalspaanders, splinters, schroeven en spijkers, welke vastzitten aan de schoenzolen.

Toepassingsgebied

Toepassingsmogelijkheden van de SOLLAU magnetische mat zijn zeer breed. Dit product is zeer populair bij onze klanten in de zuivel-, granen- en vleesverwerkende sectoren, evenals in de farmaceutische industrie. Daar waar het absoluut noodzakelijk is om metaal verontreinigingen in voedingsmiddelen te elimineren. Geen wonder dat de toepassing van deze magnetische matten steeds vaker door de auditoren wordt vereist.

Deze magneetmatten hebben een zeer korte levertijd. De meest gangbare maat is 900x600mm.

Downloads

De magnetische mat van SOLLAU is bedoeld om de overdracht van metalen deeltjes (van werkplaats, bouwplaatsen en buiten) naar de productiezones te minimaliseren. De magnetische mat is zeer eenvoudig te installeren, te onderhouden en schoon te maken. Als vertegenwoordiger van SOLLAU in Nederland leveren wij naast de magnetische mat vele andere soorten magneetscheiders.

End-of-Line Inspectie voor de Voedingsmiddelenindustrie

Jansen Control Systems levert en onderhoudt diverse end-of-line inspectie systemen. Wij leveren o.a. onze eigen checkwegers, FORTRESS metaaldetectoren, SPARC X-ray systemen en SOLLAU magneetscheiders. Waarborg de kwaliteit van uw product met één van onze inspectie systemen. Wij adviseren u graag.