ot Ga naar content
Menu
Duurzame machines

Magneet Rooster

Verwijder eenvoudig ferromagnetische deeltjes uit droog product
Bekijk de video
Eenvoudige Magneetscheider
Voor vrij stromende droge materialen
Opgebouwd uit magneetstaven
Die samen een magnetische rooster vormen
Handmatige reiniging
Van de staafmagneten

Omschrijving

De SOLLAU magneet rooster is een eenvoudige magneetscheider die ontworpen is om ferromagnetische deeltjes te scheiden van vrij stromende droge materialen. Een aantal roestvrij stalen telescopische magnetische buizen vormen samen de rooster. Terwijl het bulkmateriaal door de magnetische buizen valt, houdt een zeer sterk magnetisch veld alle metaaldeeltjes op het oppervlak van de roosters vast.

Downloads

De SOLLAU magneet rooster is een eenvoudige magneetscheider die ontworpen is om ferromagnetische deeltjes te scheiden van vrij stromende droge materialen. Terwijl het bulkmateriaal door de magnetische buizen valt, houdt een zeer sterk magnetisch veld alle metaaldeeltjes op het oppervlak van de roosters vast. Als vertegenwoordiger van SOLLAU in Nederland leveren wij naast de magneet rooster vele andere soorten magneetscheiders.

End-of-Line Inspectie voor de Voedingsmiddelenindustrie

Jansen Control Systems levert en onderhoudt diverse end-of-line inspectie systemen. Wij leveren o.a. onze eigen checkwegers, FORTRESS metaaldetectoren, SPARC X-ray systemen en SOLLAU magneetscheiders. Waarborg de kwaliteit van uw product met één van onze inspectie systemen. Wij adviseren u graag.