ot Ga naar content
Menu
Duurzame machines

XStream

Contactloze oppervlakte reiniger
Contactloze oppervlaktereiniger
Voor papier, film, folie, laminaat en non-woven
Hoogste reinigingseffici├źntie
Kleinste deeltjes > 30 ╬╝m
Kan worden geretrofit
in alle machinetypes

Omschrijving

Het Xstream contactloze oppervlaktereinigingssysteem past een revolutionaire aanpak toe om de kwaliteit te verbeteren, de uitvaltijd te verminderen en de winstgevendheid te vergroten. Het combineert de nieuwste aerodynamische mondstuktechnologie met een gedefinieerde supersnelle vacuümluchtstroom en substraationisatie vóór reiniging binnen één kant-en-klaar systeem. Hij wordt zo dicht mogelijk vóór de probleemzone boven een spanrol geplaatst.

Ionisatie

In veel gevallen is elektrostatische lading die aanwezig is op het substraatoppervlak een factor die vervuiling aanzienlijk doet toenemen en zorgt deze er bovendien voor dat het verwijderen van deeltjes moeilijker wordt. Daarom wordt ons statische regelsysteem altijd voorafgaand aan het reinigingsproces geïnstalleerd om een ​​geneutraliseerd substraatoppervlak te garanderen met als gevolg een eenvoudiger verwijdering van alle deeltjes.

Technologie

Het speciale aerodynamische mondstuk van de Xstream dat dicht bij het oppervlak van het substraat is geplaatst, genereert door de combinatie van vacuüm in de reinigingsmodule en de baansnelheid een luchtstroom met extreem hoge snelheid (> 60 m/s). De lucht stroomt met hoge snelheid langs het substraatoppervlak naar de rand van het mondstuk en in de reinigingsmodule. De luchtstroom met hoge snelheid breekt de grenslaag op het substraat en dwingt de deeltjes die in deze laag zijn opgesloten in de reinigingsmodule. Van de reinigingsmodule worden de deeltjes naar een filtereenheid getransporteerd.

Belangrijkste toepassingen

Vooral geschikt voor papier, film, folie, laminaat, non-woven etc.

Voordelen van het Xstream-systeem

Toepassing

  • Verwijdert > 99% van losse deeltjes > 30 μm
  • Kan geretrofit worden op alle soorten machines
  • Verslijt niet, minimaal onderhoud
  • Lage investeringskosten
  • Makkelijke installatie

Zuinig

  • Verhoogde winstgevendheid
  • Minder afval en stilstandtijd

Ecologisch

  • Geen verbruiksartikelen, geen wasvloeistoffen
  • 30% lager energieverbruik vergeleken met andere systemen in zijn klasse

Het Hildebrand Xstream contactloze oppervlaktereinigingssysteem combineert de nieuwste aerodynamische mondstuktechnologie met een gedefinieerde supersnelle vacuümluchtstroom en substraationisatie vóór reiniging binnen één kant-en-klaar systeem. Het is gepositioneerd boven een spanrol voor het verwijderen van alle deeltjes op papier, film, folie, laminaat en non-woven producten. Als vertegenwoordiger van Hildebrand in Nederland leveren we ook andere systemen voor oppervlaktereiniging en elektrostatische ontlading.

End-of-line inspectie voor de voedingsindustrie

Jansen Control Systems levert en onderhoudt een reeks end-of-line inspectiesystemen. Wij leveren onze eigen controlewegers, FORTRESS-metaaldetectoren, SPARC-röntgensystemen, SOLLAU magneetscheiders en HILDEBRAND elektrostatische ontladings- en oppervlaktereinigingssystemen. Garandeer de kwaliteit van uw product met een van onze end-of-line systemen. We helpen u graag verder.