ot Ga naar content
Menu
Duurzame machines

Bufferbakken

Grote hoeveelheden product bufferen en doseren
Grote hoeveelheden product
Bufferbakken worden op maat gemaakt
Automatische aanvoer
Product wordt automatisch gedoseerd op achterliggende systemen
Hygiƫnische constructie
Alle onderdelen kunnen goed onder hoge druk worden gereinigd

Omschrijving

Een bufferbak is met name geschikt voor het bufferen van grote hoeveelheden nat product. Het product kan handmatig of d.m.v. een kistenkantelaar in de bufferbak worden gestort waarna het vanuit de bufferbak automatisch aan achterliggende systemen wordt afgegeven. Doormiddel van een snelheidsregelaar kan de gewenste dosering worden ingesteld.

De bufferbak wordt uitgevoerd met opklapbare zijkanten waardoor het mogelijk is om de binnenzijde te reinigen. Alle componenten zijn bestand tegen reiniging met (hoge)druk en chemicaliën.

Onze bufferbakken worden op maat gemaakt.

Specificaties

Capaciteit Maatwerk
Afmetingen Maatwerk
Type Band Modulair Acetaal
Constructie Roestvrijstaal 304 / Kunststof (FDA)
Bescherming IP69
Voeding 230V

Downloads

Jansen Techniek bouwt maatwerk bufferbakken voor de voedingsmiddelenindustrie. Al onze bufferbakken worden volledig naar klantwens ontworpen en gebouwd.

Machinebouw Voedingsmiddelenindustrie

Jansen Techniek is gespecialiseerd in maatwerk machinebouw voor de voedingsmiddelenindustrie. Wij zijn voortdurend in beweging en ontwikkelen elke dag nieuwe oplossingen om de productieprocessen van onze klanten te optimaliseren. Naast bufferbakken leveren wij vele andere systemen waaronder transportbanden, portioneermachines, sorteerlijnen, kistenkantelaars en scholstripmachines.

Bijna elk systeem dat wij bouwen is uniek. Precies op maat voor uw situatie.