ot Ga naar content
Menu
Duurzame machines

Intray Schaalontnesters

De best mogelijke oplossing voor het ontnesten van schalen
Bekijk de video
Soepel en Razendsnel
Leverbaar in diverse uitvoeringen
INTRAY Smart Tool
Uitwisselbaar voor diverse schaalformaten
Modulaire opbouw
En compacte ontwerp

Omschrijving

De schaalontnesters van het Deense INTRAY zijn de best mogelijke oplossing voor het ontnesten van schalen. INTRAY schaalontnesters zijn compact, modulair en werken soepel en razendsnel.

Intray Smart Tool

Het hart van alle INTRAY schaalontnesters wordt gevormd door de INTRAY Smart Tool. Dit gepatenteerde onderdeel verenkelt de schalen van de stapel en plaats ze op de transportband. Elke Smart Tool wordt op maat gemaakt voor een specifiek schaalformaat.

De Smart Tool weegt slechts 12kg en is uitwisselbaar. Binnen 1 minuut kunt u de schaalontnester gereed maken voor een ander schaalformaat. Als eindgebruiker is het ook mogelijk om spare parts voor de Smart Tool te bestellen waarmee de unit voor een ander schaalformaat kan worden omgebouwd. 

Diverse Schaalontnesters

INTRAY schaalontnesters worden servo aangedreven en kunnen met de geïntegreerde controle unit worden geprogrammeerd. De ontnesters zijn leverbaar in diverse uitvoeringen. Download de brochure of neem vrijblijvend contact met ons voor meer informatie.

Interesse? Wij adviseren u graag!

Laat u vrijblijvend adviseren.

Jansen Techniek levert INTRAY schaalontnesters voor het ontnesten van schalen. INTRAY schaalontnesters maken gebruik van de gepatenteerde INTRAY Smart Tool. 

Machinebouw Voedingsmiddelenindustrie

Jansen Techniek is gespecialiseerd in maatwerk machinebouw voor de voedingsmiddelenindustrie. Wij zijn voortdurend in beweging en ontwikkelen elke dag nieuwe oplossingen om de productieprocessen van onze klanten te optimaliseren. Naast INTRAY schaalontnesters leveren wij vele andere systemen waaronder transportbanden, portioneermachines, sorteerlijnen, ontschubbers en scholstripmachines.

Bijna elk systeem dat wij bouwen is uniek. Precies op maat voor uw situatie.