ot Ga naar content
Menu
Duurzame machines

JT Kistenkantelaar

Voor het kantelen van diverse soorten containers.
Voor Diverse Containers
Tot een maximale gewicht van 1.000kg
Veilige Twee-Handen Bediening
Ook verkrijgbaar met hekbeveiliging
Voedingsmiddelen geschikt
Hydraulisch systeem met Food Grade olie

Omschrijving

De JT Kistenkantelaar is ontwikkeld voor het kantelen van diverse containers tot een gewicht van 1000kg. De kistenkantelaar heeft een robuuste hygiënische constructie en is uitgerust met 2 RVS hydraulische hefcilinders voorzien van Food Grade olie.

De JT kistenkantelaar wordt bestuurd vanuit een waterdichte RVS besturingskast. Ook heeft de kistenkantelaar een RVS hekbeveiliging t.b.v. de veiligheid. Naast standaard maten kunnen wij de kistenkantelaar bouwen volgens uw specifieke wensen.

Specificaties

Capaciteit 1000kg
Afmetingen Maatwerk
Constructie Roestvrijstaal 304 / Kunststof (FDA)
Beschermingsgraad IP69
Voeding 230 V

Downloads

Jansen Techniek levert kistenkantelaars voor het kantelen van diverse soorten containers. Naast de standaard uitvoering kunnen wij ook aangepaste kistenkantelaars leveren.

Machinebouw Voedingsmiddelenindustrie

Jansen Techniek is gespecialiseerd in maatwerk machinebouw voor de voedingsmiddelenindustrie. Wij zijn voortdurend in beweging en ontwikkelen elke dag nieuwe oplossingen om de productieprocessen van onze klanten te optimaliseren. Naast kistenkantelaars leveren wij vele andere systemen waaronder transportbanden, portioneermachines, sorteerlijnen, ontschubbers en scholstripmachines.

Bijna elk systeem dat wij bouwen is uniek. Precies op maat voor uw situatie.