ot Ga naar content
Menu
Duurzame machines

JT Krattenstapelaar

Voor het stapelen van diverse soorten kratten
Stapelen en ontstapelen
Van kratten, schalen en dozen
Voor Diverse Afmetingen
Op maat gemaakt
Voedingsmiddelen geschikt
Opgebouwd uit Food Grade materialen

Omschrijving

Voor het stapelen of ontstapelen van kratten, schalen, dozen en andere verpakkingen leveren wij diverse stapelaars. Onze stapelaars kunnen op maat gemaakt worden voor uw product. Eveneens hebben wij een aantal standaard maten die al meerdere malen gebouwd zijn. Dit kan voor uw product interessant zijn.

De stapelaars kunnen tot wel 3000 kratten in het uur stapelen of ontstapelen. Ongeacht welk type krat, schaal of doos u hiermee gebruikt.

De stapelaars worden geheel in RVS uitgevoerd en kunnen onder hoge druk worden gereinigd. Tijdens het bouwen van de stapelaars gebruiken wij servo gestuurde aandrijvingen waardoor er veel minder perslucht nodig is. Dit heeft als voordeel dat we sneller, nauwkeuriger en zuiniger werken en minder energie verbruiken. Dit is ook weer goed voor het milieu!

Specificaties

Type Band Modulaire Acetaal
Constructie Roestvrijstaal 304 / Kunststof (FDA)
Stapelsnelheid Afhankelijk van product
Beschermingsgraad IP67
Voeding 230 V

Downloads

Jansen Techniek levert krattenstapelaars voor het stapelen en/of ontstapelen van kratten, schalen, dozen en andere verpakkingen.

Machinebouw Voedingsmiddelenindustrie

Jansen Techniek is gespecialiseerd in maatwerk machinebouw voor de voedingsmiddelenindustrie. Wij zijn voortdurend in beweging en ontwikkelen elke dag nieuwe oplossingen om de productieprocessen van onze klanten te optimaliseren. Naast krattenstapelaars leveren wij vele andere systemen waaronder transportbanden, portioneermachines, sorteerlijnen, ontschubbers en scholstripmachines.


Bijna elk systeem dat wij bouwen is uniek. Precies op maat voor uw situatie.