ot Ga naar content
Menu
Duurzame machines

JT Spiezenlijn

Automatisch systeem voor het produceren van vleespiesjes
Bekijk de video
Sneller, constanter en schoner
Met behoud van authentieke uitstraling
Flexibele product configuratie
Met stukjes kip, groenten en gehaktballetjes
Rond en Gunshape spiezen
Van hout of van bamboe

Omschrijving

De JT spiezenlijn is een uniek automatisch systeem voor de productie van vleesspiesjes. Handmatige methoden zijn tijdrovend en laten marinade vlekken achter op de handvaten van de spiesjes. De JT spiezenlijn maakt het mogelijk om spiesen sneller, schoner en met een constante snelheid te produceren met behoud van een handgemaakt gevoel en uiterlijk.

De JT Spiezenlijn bestaat uit een productcassette transportband en een servo aangedreven prikeenheid. Verschillende productelementen, zoals gemarineerde kip, stukken groente, cherrytomaatjes en gehaktballetjes, worden handmatig in speciaal ontworpen cassettes geplaatst, waardoor er unieke combinaties ontstaan. De cassettes worden vervolgens in de servo aangedreven prikeenheid gevoerd. Hier worden de productelementen automatisch op spiesen geprikt waardoor er een kwalitatief hoogwaardig eindproduct wordt gecreëerd met een authentieke uitstraling. De spiesen worden voor verdere verwerking op een transportband gelegd of ze kunnen direct in trays worden geplaatst voor verpakking in een dieptrekker.

Voordelen van de JT Spiezenlijn

  • Maak spiesjes sneller en met een constante snelheid.
  • Handvatten blijven schoon.
  • Geen marinade- of specerijenvlekken.
  • Geschikt voor spiesen van hout en bamboe.
  • Geschikt voor gunshape en ronde stokken.
  • Flexibele productconfiguratie. Combinaties met vlees en groenten mogelijk.

De JT spiezenlijn is een uniek automatisch systeem voor de productie van vleesspiesjes. Handmatige methoden zijn tijdrovend en laten marinade vlekken achter op de handvaten van de spiesjes. De JT spiezenlijn maakt het mogelijk om spiesen sneller, schoner en met een constante snelheid te produceren met behoud van een handgemaakt gevoel en uiterlijk.

Machinebouw Voedingsmiddelenindustrie

Jansen Techniek is gespecialiseerd in maatwerk machinebouw voor de voedingsmiddelenindustrie. Wij zijn voortdurend in beweging en ontwikkelen elke dag nieuwe oplossingen om de productieprocessen van onze klanten te optimaliseren. Naast de Spiezenlijn leveren wij vele andere systemen waaronder transportbanden, portioneermachines, sorteerlijnen, ontschubbers en scholstripmachines.

Bijna elk systeem dat wij bouwen is uniek. Precies op maat voor uw situatie.