ot Ga naar content
Menu
Duurzame machines

Leidingsystemen

Voor het verpompen van vloeibare en viskeuze producten.
Vloeibaar of Viskeus
De juiste pomp voor elk product
Doseren, Mengen en Transporteren
De juiste pomp voor elk proces
Voedingsmiddelen geschikt
Ontwerpen volgens de strengste eisen

Omschrijving

Jansen Techniek heeft de kennis in huis om u te kunnen adviseren welke pomp en/of leidingsysteem het meest geschikt is voor uw product. Wij bekijken samen met u het proces waarna wij de juiste oplossing aandragen en vervolgens realiseren. Of het nu gaat om dun vloeibare of juist viskeuze producten, om doseren, mengen of alleen transporteren; Jansen Techniek kan het voor u realiseren. Wij hebben specifieke kennis op het gebied van voeding, en kunnen ontwerpen volgens EHEDG, FDA, BRC en HACCP richtlijnen.

Downloads

Jansen Techniek levert maatwerk leidingsystemen voor het transporteren van vloeibare en viskeuze producten. Wij adviseren u graag welke pomp en/of leidingsysteem het meest geschikt is voor uw product.

Machinebouw Voedingsmiddelenindustrie

Jansen Techniek is gespecialiseerd in maatwerk machinebouw voor de voedingsmiddelenindustrie. Wij zijn voortdurend in beweging en ontwikkelen elke dag nieuwe oplossingen om de productieprocessen van onze klanten te optimaliseren. Naast leidingsystemen leveren wij vele andere systemen waaronder transportbanden, portioneermachines, sorteerlijnen, kistenkantelaars en scholstripmachines.

Bijna elk systeem dat wij bouwen is uniek. Precies op maat voor uw situatie.