ot Ga naar content
Menu
Duurzame machines

Transportbanden

Standalone transportbanden tot complexe transportsystemen
Bekijk de video
Volledig op maat gebouwd
Voorzien van het juiste type bandmateriaal
Robuust Roestvrijstaal
Sterk en geschikt voor de voedingsmiddelenindustrie
Open Constructie
Eenvoudig te reinigen en te onderhouden

Omschrijving

Bij Jansen bouwen wij elk jaar vele km’s transportband voor de voedingsindustrie. Van eenvoudige standalone transportbanden tot complexe transportsystemen. Alle Jansen Techniek transportbanden zijn maatwerk en worden volledig naar klantwens ontworpen en gebouwd.

Of het gaat om kunststof kratten, gladde kipfilets of verpakt vlees. Wij hebben de juiste transportband in huis om het te laten stijgen, te laten dalen, te draaien, te positioneren en over te zetten.

Sterk en Hygiënisch

Onze transportbanden worden opgebouwd uit voedingsmiddelen goedgekeurde materialen  en kenmerken zich door een robuuste open constructie met zoveel mogelijk schuine vlakken. Hiermee zorgen wij ervoor dat onze transportbanden goed en eenvoudig te reinigen zijn.

Een passende transportband

Naast nieuwbouw transportbanden passen wij ook bestaande transportbanden aan. In combinatie met maatwerk software en gebruiksvriendelijke bedieningsinterfaces zijn er talloze mogelijkheden voor het transporteren van uw product. Bij ons vindt u de juiste transportband voor elk product.

Specificaties

Type Band Modulaire Acetaal / PU (afhankelijk van product)
Afmetingen Op maat
Constructie Roestvrijstaal 304/316 / Kunststof (FDA)
Bescherming IP69
Max Bandsnelheid 400 mm/sec
Voeding 380 V
Opties Zijgeleiding / CIP / Neusovergangen / Meenemers / Frictiontop / Wielen

Downloads

Jansen Techniek bouwt maatwerk transportbanden voor het transporteren van allerlei producten binnen de voedingsmiddelenindustrie. Al onze transportbanden worden volledig naar klantwens ontworpen en gebouwd.

Machinebouw Voedingsmiddelenindustrie

Jansen Techniek is gespecialiseerd in maatwerk machinebouw voor de voedingsmiddelenindustrie. Wij zijn voortdurend in beweging en ontwikkelen elke dag nieuwe oplossingen om de productieprocessen van onze klanten te optimaliseren. Naast transportbanden leveren wij vele andere systemen waaronder portioneermachines, sorteerlijnen, kistenkantelaars, flowwegers en stapelaars.

Bijna elk systeem dat wij bouwen is uniek. Precies op maat voor uw situatie.