ot Ga naar content
Menu
Duurzame machines

Marelec MC Sorteersysteem

Snel, robuust en nauwkeurig met diverse sorteermogelijkheden
Bekijk de video
1 – 24 sorteer stations
In een enkele of dubbelzijdige opstelling
Tot 240 stuks per minuut
Afhankelijk van de productgrootte
Met of zonder batching
Diverse sorteermogelijkheden

Omschrijving

MARELEC Klassieke sorteersystemen bestaan uit een toevoerband, een dynamische weger en een sorteerband. Deze MARELEC oplossing is in de branche toonaangevend dankzij de verschillende toevoer-, doseer en sorteermogelijkheden.

Flexibel Sorteersysteem

Door zijn robuuste bouw en zijn grote betrouwbaarheid, vraagt een MARELEC systeem beduidend minder onderhoud dan andere machines. Als de producteigenschappen wijzigen, past de MARELEC MC Sorteersysteem zich snel en eenvoudig aan en werkt met minder extra werk ongekend nauwkeurig. Dit mondt uit in een hoger rendement, een verbeterde productkwaliteit, hogere rentabiliteit en uiteindelijk een korte terugverdientijd.

Jansen en Marelec

Jansen Techniek levert, installeert en onderhoud MARELEC sorteersystemen in Nederland. Wij kunnen het sorteersysteem in uw huidige productielijn integreren, maar ook aanbieden als onderdeel van een totaaloplossing.

In de praktijk

Al 15 jaar vaste automatiseringspartner van Huuskes

Van tandpasta tot custom made kant-en-klaar maaltijden; het assortiment van Huuskes is divers. Een groot deel van de productie vindt plaats met de hand, maar voor automatisering roept het Twentse bedrijf regelmatig de expertise in van Jansen Techniek.

Lees meer

Specificaties

Aantal programma's 999
Aantal Uitgangen 1 - 24 Enkele en dubbele lijn
Weegbereik 10g - 20 kg
Nauwkeurigheid Te bevestigen volgens weegbereik
Maximum snelheid Tot 240 stuks/min (afhankelijk van de productgrootte)
Bescherming IP68 Volledig waterdicht
Constructie Roestvrij staal 304 en 316 / Kunststof (FDA)
Transportband Polyethyleen Grid
Indicator Marelec Z2 met UTP-I/P-verbinding
Luchttoevoer 6 bar, debiet afhankelijk van uitvoering
Software Autocalibratie en auto nulpunt, smart batching software
Opties Uitvoering in roestvrijstaal 316L / Weegbins per uitgang / Marelec Etiketprinters / Marelec productiebeheersoftware

Downloads

Het MC Sorteersysteem van Marelec bestaat uit een toevoerband, een dynamische weger en een sorteerband. Het biedt snelheid en nauwkeurigheid en kan uigerust worden met wel 24 sorteerstations. Als agent van Marelec Food Technologies in Nederland leveren en onderhouden wij naast het MC sorteersysteem ook andere weeg-, sorteer-, en portioneersystemen van deze Belgische fabrikant die in meer dan 30 landen actief is.

Machinebouw Voedingsmiddelenindustrie

Jansen Techniek is gespecialiseerd in maatwerk machinebouw voor de voedingsmiddelenindustrie. Wij zijn voortdurend in beweging en ontwikkelen elke dag nieuwe oplossingen om de productieprocessen van onze klanten te optimaliseren. Naast Marelec machines leveren wij vele andere systemen waaronder transportbanden, kistenkantelaars, flowwegers en stapelaars.

Bijna elk systeem dat wij bouwen is uniek. Precies op maat voor uw situatie.