ot Ga naar content
Menu
Duurzame machines

Organisatie

Wij zijn Jansen

Een enthousiaste groep verkopers, engineers en (electro)monteurs met innovatie in ons bloed. Wij zijn gespecialiseerd in machinebouw voor de voedingsmiddelenindustrie en ontwikkelen elke dag nieuwe oplossingen om de productieprocessen van onze klanten te optimaliseren.

Twee bedrijven onder één dak

Wij opereren vanuit twee bedrijven: Jansen Techniek en Jansen Control Systems. Jansen Techniek richt zich op machinebouw voor de voedingsmiddelenindustrie terwijl Jansen Control Systems zich bezighoudt met de verkoop en onderhoud van end-of-line inspectie systemen waaronder metaaldetectoren en x-ray systemen.

Ter aanvulling van onze eigen machines leveren wij vanuit Jansen Techniek machines van onze Belgische partner Marelec en vanuit Jansen Control Systems systemen van Fortress, Sparc en Sollau. 

Machines bouwen met hart en handen

Dankzij de samenwerking met deze partners, het vakmanschap en inzet van onze collega’s en onze jarenlange ervaring in de voedingsmiddelenindustrie kunnen we doen wat we doen: mooie machines bouwen.

Wij vinden het ontzettend belangrijk dat onze machines met de beste materialen worden gebouwd en optimaal functioneren, maar nog belangrijker vinden wij de mensen achter de techniek; de monteurs die de machines bouwen en de klanten die ze gebruiken.

Aan het eind van de dag, als het werk erop zit, willen wij met een goed gevoel en een glimlach afscheid kunnen nemen van een tevreden klant. 

Daar doen we het voor!