ot Ga naar content
Menu
Duurzame machines

Service

24/6 beschikbaar

Naast het ontwikkelen en bouwen van geschikte oplossingen voor onze klanten vinden wij het net zo belangrijk dat deze systemen goed blijven functioneren. Wanneer een klant niet tevreden is over het resultaat van een Jansen systeem, zullen wij er alles aan doen om deze naar tevredenheid te laten werken.

In principe gaan we niet naar huis totdat het probleem is opgelost
Het mooiste compliment dat ik ooit van een klant gehad heb, is een groot krat worst

Marco Kamphuis (electromonteur)

Bekwame Servicemonteurs

Vanuit onze serviceorganisatie verzorgen wij revisies, reparaties en onderhoudswerkzaamheden in Nederland en Vlaanderen. Zo weten wij zeker dat ons apparatuur jarenlang optimaal blijft functioneren. In het geval van een storing sturen wij zo snel mogelijk een monteur indien het probleem niet telefonisch kan worden opgelost. 

Ons ervaren team van mechanische en elektrotechnische specialisten beschikken over de nodige kennis en certificaten om op ieder terrein hun werkzaamheden vakkundig en veilig te kunnen uitvoeren. Ook houden zij rekening met de hygiënevoorschriften die binnen uw bedrijf gelden. 

Servicecontracten

Voor onderhoud op end-of-line inspectie is er de mogelijkheid tot het afsluiten van een passend servicecontract. Neem contact met ons op meer voor informatie.