ot Ga naar content
Menu
Duurzame machines
Oplossingen Maatwerk Bel ons Route

Machinefabriek Putten

Jansen Techniek bouwt al meer dan 20 jaar met een machinefabriek in Putten aan innovatieve oplossingen voor het voedingsproductieproces. De focus ligt op machinebouw in de voedingsmiddelenindustrie. Van machines tot complete systemen. Maar bovenal gericht op het optimaliseren van het productieproces van uw bedrijf.

Machinefabriek dat alles in huis heeft

Goede machines ontstaan niet zomaar. Ze zijn resultaat van toegewijd vakmanschap, van hard werken en innovatieve ideeën en techniek. Jansen Techniek heeft alles in huis. De vakmannen, de juiste werkcultuur met een focus op innovatie.

Dit passen wij toe op iedere uitdaging in de voedingsmiddelenindustrie. Hoewel uw situatie uniek is, hanteren wij in hoofdlijnen de volgende stappen in het ontwikkelproces.

1. Inventarisatie en advies

Het inventariseren van de situatie. Waar loopt u tegen aan, wat is de oorzaak en hoe kunnen we dit verbeteren binnen uw wensen.

2. Ontwerpen en engineering. Van idee naar 3D uitwerking

In onze machinefabriek in Putten zetten we het idee om in een 3D model en krijgt u inzicht in hoe de machine eruit komt te zien.

3. Constructie en besturing. Het bouwen van het model

In de 3e fase draaien, frezen, lassen en monteren onze bekwame vakmannen de machine voor een robuust en hygiënisch resultaat.

4. Besturing

In deze fase wordt bepaald hoe alle onderdelen met elkaar communiceren om de machine werkend te krijgen. De machine komt tot leven!

5. In bedrijf en onderhoud

Dit is de laatste fase van het proces. Indien nodig, leveren en installeren wij uw machine op locatie. En mocht er onderhoud nodig zijn, dan is Jansen Techniek daar de aangewezen partij voor.

Innovatief machinefabriek in alle oplossingen

Jansen Techniek ontwikkelt iedere dag nieuwe oplossingen voor de voedingsindustrie. Alles om uw productieproces te optimaliseren. Dan kan via de weg van 100% maatwerk, maar ook via ons aanbod aan machines. Van vloerweegschalen, food metaaldectoren tot complete transportbandsystemen. Wij beschikken over een vast aanbod van machines:

Hoewel deze machines in ons vaste aanbod staan, biedt Jansen Techniek ook hier maatwerk voor aan. Afgestemd op uw productiesituatie.

Vrijblijvend een offerte aanvragen bij machinefabriek Jansen Techniek in Putten?

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Onze oplossingen
Transport & Handling

Van standalone transportbanden, draaitafels en schalenontnesters tot complete logistieke oplossingen voor de voedingsindustrie. Wij helpen u graag bij het optimaliseren van uw productieproces.…

Lees meer
Wegen & sorteren

Voor het wegen en sorteren van vlees, vis, gevogelte en andere producten leveren en onderhouden wij eersteklas weegsystemen van onder andere het Belgische merk Marelec. Wij adviseren u graag b…

Lees meer
Bekijk alle oplossingen
Interesse? Wij adviseren u graag!

Machinefabriek Putten - Jansen Techniek

Meer informatie nodig over ons aanpak en machines? Neem contact met ons op

Contact opnemen