ot Ga naar content
Menu
Duurzame machines
Oplossingen Maatwerk Bel ons Route

Transportbanden

Van standalone transportbanden tot complexe transportsystemen: bij Jansen Techniek is alles mogelijk. Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk en bieden machines aan die volledig op maat gebouwd zijn.

Jansen Techniek bouwt al ruim 20 jaar transportbanden op maat voor de voedingsmiddelenindustrie. Wij helpen u graag met het optimaliseren van het productieproces.

Transportbanden voor voedselindustrie

In de machinebouw voedingsmiddelenindustrie is het belangrijk om nauwkeurig te werk te gaan. Daarom bieden wij bij Jansen Techniek maatwerk transportbanden aan. Geen productieproces is tenslotte hetzelfde.

Bij het productieproces van voedsel, is een rollenbaan voedingsmiddelenindustrie onmisbaar. Een transportband is een rollende band, waardoor voedsel van A naar B wordt verplaatst. 

Bij het ontwikkelen van maatwerk transportbanden, doorlopen wij het volgende proces:

1. Inventarisatie en advies
Voordat wij beginnen met ontwikkelen, gaan we samen rond de tafel om uw wensen door te spreken. Wat is uw probleem en wat heeft u nodig om dit probleem op te lossen? Op basis van dit gesprek, komen wij met een advies.

2. Ontwerpen en engineering
Het advies wordt vervolgens omgezet in een 3D model van de transportband. Zo krijgt u een beeld bij hoe de transportband eruit komt te zien.

3. Constructie en besturing
Onze vakspecialisten gaan aan de slag en draaien, frezen, lassen en monteren de transportband.

4. Oplevering en installatie
De transportband wordt geïnstalleerd op locatie. Uiteraard wordt de machine nauwkeurig getest, om ervoor te zorgen dat deze naar behoren werkt.

5. In bedrijf en onderhoud
Uw machine draait nu mee in het productieproces. Mocht u onderhoud nodig hebben, dan kunt u bij Jansen Techniek terecht.

Transportbanden producent

Met ruim 20 jaar ervaring, produceert Jansen Techniek transportbanden op maat. Wij ontwikkelen niet alleen de buitenkant van de transportband. Ook de software en interfaces van de transportbanden worden volledig afgestemd op uw wensen. Zo heeft u een machine die volledig past binnen uw productieproces.

Transportbanden van Jansen Techniek

Jansen Techniek is sinds 1997 gericht op de voedingsmiddelenindustrie. Al ruim 20 jaar kunt u bij ons terecht voor foodmachines op maat. Waarom u voor Jansen Techniek kiest?

  • Meer dan 20 jaar gericht op de voedingsindustrie
  • Productie volledig op maat
  • Transparant traject van ontwerp tot onderhoud
  • Innovatie zit in ons DNA
  • Sociaal betrokken

Transportbanden kopen? Vraag vrijblijvend een offerte aan

Interesse in transportbanden op maat? Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Onze oplossingen
Transport & Handling

Van standalone transportbanden, draaitafels en schalenontnesters tot complete logistieke oplossingen voor de voedingsindustrie. Wij helpen u graag bij het optimaliseren van uw productieproces.…

Lees meer
Bekijk alle oplossingen
Interesse? Wij adviseren u graag!

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Vraag via onderstaande button vrijblijvend een offerte aan om uw gegevens en wensen met betrekking tot transportbanden kort toe te lichten. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

VRAAG OFFERTE AAN