ot Ga naar content
Menu
Duurzame machines
Oplossingen Maatwerk Bel ons Route

Transportbanden op maat

Al meer dan 20 jaar bouwt Jansen Techniek transportbanden op maat voor de voedingsmiddelenindustrie. Van standalone transportbanden tot complete transportbandsystemen. Alles wat uw productieproces optimaliseert. Volledig op maat, van begin tot eind naar klantwens. Geschikt voor vlees en kip tot voeding in kratten of verpakking.

Transportbanden op maat voor voedingsindustrie

Een transportband dat past bij uw productieproces vraagt om precisie en aandacht. Daarom doorlopen we samen met u het gehele traject om tot een machine te komen dat uw wensen vervult. Van probleemanalyse tot een hoogwaardig systeem voor een efficiënter productieproces. Dat traject bestaat in het algemeen uit 5 essentiële stappen:

1. Inventarisatie en advies

Tegen welk probleem loopt u aan, wat is de oorzaak hiervan en hoe kunnen we dit verbeteren?

2. Ontwerpen en engineering

Hier zetten we het idee om in een 3D model en u krijgt inzicht in hoe de transportband eruit komt te zien.

3. Constructie en besturing

In de 3e fase draaien, frezen, lassen en monteren onze vakspecialisten de machine.

4. Oplevering en installatie

Aan de hand van onze gezamenlijke afspraak zorgen wij ervoor dat het transportsysteem op locatie geïnstalleerd en getest wordt.

5. In bedrijf en onderhoud

Dit is de laatste fase van het proces. Uw machine werkt uiterst nauwkeurig en snel. En mocht er onderhoud nodig zijn, dan is Jansen Techniek daar de aangewezen partij voor.

Transportbanden producent

Jansen Techniek produceert transportbanden op maat. Dat betekent unieke systemen met innovatieve toepassingen. Zo passen wij maatwerk niet alleen toe op de buitenkant van de machine, maar ook de software en interfaces om de transportbanden mee te bedienen. Ook bestaande transportbanden, opvoerbanden en complete systemen passen wij aan. 

Hygiënisch en multi-toepasbaar

Machinebouw voor de voedingsmiddelenindustrie vraagt naast efficiëntie ook om hygiëne. Alle materialen die wij gebruiken voor uw transportband op maat bestaan uit goedgekeurde materialen voor de voedingsindustrie. Bovendien houden wij rekening met de hygiëne door met zoveel mogelijk schuine vlakken te werken. Dat zorgt ervoor dat de transportbanden goed en eenvoudig te reinigen zijn.

Jarenlang innoveren met hart en handen

Jansen Techniek is een onderneming dat al 60 jaar een familiebedrijf is. Van oorsprong gestart in de pluimvee, maar sinds 1997 gericht op de voedingsmiddelenindustrie. Door de jaren heen zijn we dankzij vakmanschap, inzet en continue innovatie gegroeid tot speciaal machinebouw specialist. Gericht op het optimaliseren van het productieproces van uw onderneming. Dat doen wij met wat wij het mooist vinden: goede en innovatieve machines bouwen, waaronder transportbanden en complete transportsystemen. De voordelen van Jansen Techniek op een rij:

  • Meer dan 20 jaar gericht op de voedingsindustrie
  • Productie volledig op maat
  • Transparant traject van ontwerp tot onderhoud
  • Innovatie zit in ons DNA
  • Sociaal betrokken

Transportbanden kopen? Vraag vrijblijvend een offerte aan

Interesse in transportbanden op maat? Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Onze oplossingen
Transport & Handling

Van standalone transportbanden, draaitafels en schalenontnesters tot complete logistieke oplossingen voor de voedingsindustrie. Wij helpen u graag bij het optimaliseren van uw productieproces.…

Lees meer
Bekijk alle oplossingen
Interesse? Wij adviseren u graag!

Interesse in transportbanden op maat?

Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Contact opnemen