ot Ga naar content
Menu
Duurzame machines
Oplossingen Maatwerk Bel ons Route

Transportbandsysteem

Transportbandsystemen optimaliseren het productieproces in de voedingsmiddelenindustrie. Iets waar Jansen Techniek al meer dan 20 jaar aan werkt. Het bouwen van 100% maatwerk machines op ieder aspect in het productieproces zo efficiënt mogelijk te maken. De transportbandsystemen zijn geschikt voor losse stukken vlees als kipfilet, verpakt vlees en kunststof kratten.

Waarom een transportsysteem van Jansen Techniek?

Bij Jansen Techniek kiest u voor ruim 60 jaar ervaring. Gestart als familiebedrijf in de pluimvee en inmiddels meer dan 20 jaar actief met 100% maatwerk machinebouw voor de voedingsmiddelenindustrie. Vakmanschap en innovatie zit bij ons in het DNA en dat uit zich in de volgende voordelen:

  • Machinebouw op maat
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Transparant ontwikkel traject van ontwerp tot onderhoud en revisie
  • Sociaal betrokken

Van standalone banden tot transportbandsystemen

Ieder productieproces is anders een vraagt om een unieke benadering. Daarom bouwen wij machines altijd volledig op maat. Van standalone transportbanden op maat tot complete transportsystemen, de uitkomst bespreken we aan de hand van meerdere stappen in het bouwproces.

1. Inventarisatie en advies

Wat is het probleem, hoe lossen we dit op en hoe optimaliseren we het proces?

2. Ontwerpen en engineering

Hier zetten we het idee om in een 3D model en u krijgt inzicht in hoe de transportband eruit komt te zien.

3. Constructie en besturing

In de 3e fase draaien, frezen, lassen en monteren onze vakspecialisten de machine.

4. Oplevering en installatie

Wij zorgen ervoor dat het transportbandsysteem op locatie geleverd wordt. Wij installeren deze direct en gaan pas weg als het werkt.

5. In bedrijf en onderhoud

In de laatste fase controleren we of de machine op juiste wijze werkt. En mocht er onderhoud of revisie nodig zijn, dan is Jansen Techniek als speciaal machinebouwer daar de aangewezen partij voor.

Goedgekeurde transportbandsystemen voor voedingsmiddelenindustrie

Alle materialen die wij gebruiken om het transportbandsysteem te bouwen, zijn goedgekeurd voor de voedingsmiddelenindustrie. Dit houdt in dat de materialen eenvoudig te reinigen zijn en rekeninghouden met de hygiëne standaard binnen de industrie. Door gebruik te maken van zoveel mogelijk schuine randen in het ontwerp van de machine, is het reinigen zeer eenvoudig.

Een transportbandsysteem voor uw bedrijf?

Benieuwd naar de mogelijkheden van een compleet transportbandsysteem voor uw productieproces? Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Onze oplossingen
Transport & Handling

Van standalone transportbanden, draaitafels en schalenontnesters tot complete logistieke oplossingen voor de voedingsindustrie. Wij helpen u graag bij het optimaliseren van uw productieproces.…

Lees meer
Bekijk alle oplossingen
Interesse? Wij adviseren u graag!

Transportbandsystemen

Meer informatie nodig over onze portioneermachines of vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem contact met ons op!

Contact opnemen